Sale!

Balinéz rattan függőlámpa 38 x 33 cm SUMBA II.

15 300 Ft

Balinéz rattan függőlámpa, keleti stílus egyik legszebb megtestesítője.

Az Otthonod Kincsei webshopjában is megtalálható natúr termékek között talász rengeteg hozzá illő  kiegészítőt, legyen az makramé falidísz, vagy párna,-csodaszép szintén kézzel készült  faldekoráció, juta szőnyeg. Szárnyalhat a képzeleted, hogy otthonod egyedi és hangulatos legyen.

Mérete:38 x 33cm

A lámpát teljes szerelvénnyel együtt szállítjuk!

Availability: 2 készleten

Balinéz rattan függőlámpa 38 x 33 cm SUMBA II.

Az indonéz ízlésvilág

Az indonéz emberek számára elsődleges a komfort megteremtése. Ezt hangsúlyozzák a lakberendezésükben: bútoraik alacsonyak és kényelmesek. Praktikus tároló elemeket, fiókos megoldásokat kedvelnek. Az asztalok is alacsonyak, étkezéshez sem használnak székeket. A hálószobában itt is megtaláljuk (az afrikai enteriőrhöz hasonlóan) a baldachinos ágyat. Minden házhoz tartozik terasz, ide közvetlenül a helyiségekből el lehet jutni, előszobát, vagy előteret nem alakítanak ki, így közvetlen kapcsolatot tartanak fent a kerttel és a természettel.

Indonézia színei

Színhasználatukra a természetes színek jellemzőek, ezek azonban élénk árnyalatokban pompáznak. Meghatározó a kék, mivel a víz fontos szerepet játszik a kultúrájukban, így kisebb tálkákban elhelyezve díszítőelemként is megtaláljuk a lakberendezésükben. Dekorációként előszeretettel használnak virágokat, akár szárított formában is.

 

Kövessen a Facebook:
https://www.facebook.com/otthonodkincsei.hu

Ha a termékkel kapcsolatban kérdése van, a Kapcsolat oldalon található elérhetőségeken nagyon gyorsan válaszolunk.

 

 

Méretek 38 × 33 × 33 cm
Shopping Cart