Bambusz lakásdekoráció LEAF barna-natúr 30 x 24 cm

3 500 Ft

Bambusz lakásdekoráció barna-natúr színben, kézzel készült termék. Csodálatosan kiegészíti a skandináv, etno, vagy boho stílusban berendezett lakásokat, és színharmóniát teremt.  A webshopban türkiz, fekete színben is kapható más egyéb natúr dekorációval együtt.

Mérete: 30x24cm.

Indonéziában készült.

Elfogyott

Bambusz dekoráció a természetes otthonért, és harmóniáért.

Természetes anyagok-Bambusz lakásdekoráció

Az újrahasznosított fa és fém mellett fontos szerepet kapnak a természetes szálak, mint a kukorica, a tengerifű vagy a bambusz. Az eredmény igazi pihentető tér, ahol gyakran felbukkan még a szürkéskékkel, zölddel tört fehér és az egészen halvány homokszín.

 

A természet vonzásában-bambusz dekoráció

Az utóbbi idők meghatározó kérdése, hogyan lehetne a klímaváltozást lelassítani a dizájntárgyakat gyártó könnyűipar fenntarthatóságának kiterjesztésével. A biofília egy új trend a lakberendezésben, melynek jegyében összhangba kerül az emberi tervezés és a természetesség. Hívei nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy semmi ne tűnjön iparilag előállított szériaterméknek, sőt inkább minden legyen kézműves munka. Ez az irányvonal azokhoz áll közel, akik a természeti környezet organikus elemeit felvonultató otthonra vágynak. Tulajdonképpen az a cél, hogy ha csak részben is, de visszatérjünk a gyökerekhez. Egy ilyen stílusú enteriőrbe sok fából készült bútor, kőpult vagy -asztal kerül, a textilek is természetes len-, kender-, juta-, szizálszálakból szőttek, de ez persze nem zárja ki, hogy high-tech háttér bújjon meg mögötte.

 

 

 

 

Ha további kérdése van a termékkel kapcsolatban, a Kapcsolat oldalon található elérhetőségek bármelyikén felteheti!

Tömeg 0,5 kg
Méretek 30 × 24 × 0,5 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bambusz lakásdekoráció LEAF barna-natúr 30 x 24 cm” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart