Banánlevél dekoráció MUNUDO fekete-natúr 60 x 60 cm

16 600 Ft

Fali dekoráció, melyet nagyon-nagyon messze egy másik ember szőtt szívvel-lélekkel. Ebben rejlik a különlegessége.

Vidd be otthonodba a napsütést ezekkel a szórakoztató dísztálakkal. A Munudo falidísz kézzel készül Bangladesben.

Ma a természetes anyagokkal, és nude színekkel kombináló, letisztult etno stílus a legnépszerűbb, melyen belül megjelennek a fonott székek, asztalok, a különféle szőtt, fonott és sodort fali dekorációk, illetve a tőlünk idegen népek, vallások szimbólumai, és mintái, illetve általánosabb geometrikus minták is. Ilyen a Munudo rattan falidísz is.

Elfogyott

 

Banánlevél dekoráció MUNUDO 60 cm. fekete-natúr

Dekoráció, melyet nagyon-nagyon messze egy másik ember szőtt szívvel-lélekkel. Ebben rejlik a különlegessége. A banánlevél dekoráció MUNUDO 60 cm. fekete-natúr  falidísz kézzel készül Bangladesben. Vidd be otthonodba a napsütést ezekkel a szórakoztató óriási dísztálakkal.

Ma a természetes anyagokkal, és nude színekkel kombináló, letisztult etno stílus a legnépszerűbb, melyen belül megjelennek a fonott székek, asztalok, a különféle szőtt, fonott és sodort fali dekorációk, illetve a tőlünk idegen népek, vallások szimbólumai, és mintái, illetve általánosabb geometrikus minták is. Ilyen a Munudo dekoráció is.

Dekoráció etno

Persze ezeket az az etno nem áthozza ezekből a kultúrákból az otthonokat: inkább csak inspirálódunk a különféle egzotikumok láttán, majd saját otthonunkban is elhelyezünk kisebb-nagyobb felületeken olyan elemeket, melyeket ezekből kiemelünk. Sok esetben keverjük is modern megoldásokkal, más lakberendezési trendekkel a stílusokat. Az etno stílus tehát a természeti népek lakberendezési stílusát modern formába öntő lakberendezési stílusirányzat.Etnonak számít a tarkabarka boho otthon is, míg van egy végtelenül letisztult verziója az etnonak, melyben a boho elemek a monokrómmal keverednek. Ez esetben kizárólag fekete-fehér darabokkal játanak a lakberendezők. Kifejezetten ázsiai etno lakberendezésnek minősül a kínai és a japán írásjeleket, és dekorációkat, paravánokat, fabútorokat és selymeket felvonultató stílus is.

Keleti-marokkói stílus

Ha a dzsungeles helyett inkább a marokkói boho stílus irányába szeretnénk eltolódni, akkor a nude bázist stílusosan ki tudjuk egészíteni rozsdaszínű tárgyakkal, esetleg ha egy kis csillogásra is nyitottak vagyunk akkor óarany, vagy réz kiegészítőkkel is kombinálhatunk a helyiségekben. Sötétebb barna, esetleg bőr tárgyak is jól kiegészítik a meleg árnyalatú boho otthont! Jó választás lehet a textíliák esetében a terrakotta. A narancs különböző árnyalatai is mind szóba jöhetnek, illetve azoknak, akik a pirosat is szeretik, a rozsdabarna egészen vérvörös verziói is tetszeni fognak egy etno szobabelsőben, a különféle textíliákon, apróbb kiegészítőkön, mint amilyenek a kosarakra készített bojtok, vagy a fali fekorációkba beleszőtt egy-egy színes szál.

Dzsungel hangulat

A dzsungeles lakberendezési stílus visz egy “kevéske” zöldet az etnoba, ami azt jelenti, hogy tarkíthatjuk otthonunkat különféle lógó, nagylevelű növényekkel, mint ahogy az Urban Jungle stílusban is tettük, és ezt kiegészítendő számos szukkulens, kaktuszféle, sziklarózsa és aloe is díszítheti a lakóterünket. Akármilyen meglepő is, ebben az etno belső térben a növények lesznek az egyetlen színfoltok.

Nude bázis

Ha a most trendi etno stílust követjük, akkor a szobabelsőnk nude árnyalatokban fog úszkálni. A színskála a melegebb barnás árnyalatoktól az egészen halvány piszkos fehérig fog terjedni. A közkedvelten használt anyagok közt szerepel a rattan, a vesszőfonással készült tárgyak, a nád, bambusz a gyapjú, a len. Ha az etno helyett inkább a dzsungeles oldalra szeretnénk elbillenteni a mérleg serpenyőjét, akkor a nude színeket feldobhatjuk kékes-szürkével, melyet akár falszínként is használhatunk! Jól mutatnak a levélminták is, és a hidegebb zöld színek a lakástextíliákon.

 

Ehhez ad segítséget és inspirációt az Otthonod Kincsei webshopja, ahol rengeteg csodás kiegészítő közül választhatsz.

Kövessen a Facebook:
https://www.facebook.com/otthonodkincsei.hu

Ha a termékkel kapcsolatban kérdése van, a Kapcsolat oldalon található elérhetőségeken nagyon gyorsan válaszolunk.

 

Anyaga: banánlevél és pamut

Szín: natúr/fekete

Méretek:

L 60 cm

Anyagok
Banán levél

Tömeg 1,5 kg
Méretek 60 × 60 × 5 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Banánlevél dekoráció MUNUDO fekete-natúr 60 x 60 cm” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart