,

Makramé falitükör BURMA 34 x 34 cm

9 900 Ft bruttó ár

Makramé falitükör .Kézzel készített makramé stílusú fali dekortükör pamutzsinegből. Adjon textúrát és bohó jegyet a lakás, erkély vagy terasz dekorációjához.
Tökéletes az egyszerű díszítéshez, kiegészítve a bohó hangulatot olyan dizájnnal, amely pihentető érzést kölcsönöz a helyiségnek. Alkalmas nappaliba, hálószobába, fürdőszobába vagy irodába.
Kézműves termék. Mivel kézzel gyártják, minden termék egyedi, és apró eltérések lehetnek az azonos modell különböző termékei között.

Mérete: 34 x 34 cm

 

Availability: 1 készleten

Makramé falitükör az otthonosság érzetéért.

Makramé a lakásban

Nagymamáink kedvelt időtöltése – a makramézás – egyre nagyobb népszerűségnek örvend napjainkban is. Kézművesek ezrei készítenek szebbnél szebb divatkiegészítőket szerte a világban, a formák, színek és anyagok tárháza pedig kimeríthetetlen.

Azonban ez a csomózási technika nemcsak a divatkiegészítők világába tért vissza. Lakberendezők körében is egyre nagyobb trendnek számít makramé dekorációkkal feldobni a lakások hangulatát. Az elegáns, modern stílusban készült tárgyakkal otthonunk bármely részét komfortosabbá varázsolhatjuk.

Makramé, az új macaron! Jó, de honnan származik és miért lett ilyen nagy sláger? Makramé falitükör és macaron?

A makramé sokat köszönhet például a matrózoknak, akik a csomózás mesterei voltak.

Szóval kicsit a globális járványnak is köszönhető, hogy az elmúlt időszakban reneszánszát éli a kötés, a horgolás és a makramé. Utóbbi egyértelműen a legnépszerűbb, tele van vele az Instagram, és egyre több lakásban tűnnek fel az ily módon készült tárgyak.

Makramé falitükör- Makramé tárgyak

Az így készült tárgyakat aztán eladták a helyieknek, ennek köszönhetően pedig egyre terjedt a csomózás művészete a világban. Ami azt jelenti, hogy eljutott az Amerikai Egyesült Államokba is, bár ott jóval később, az 1960-as és 1970-es években lett népszerű. Ma a legkülönbözőbb tárgyak készülnek makramé technikával, beleértve a pénztárcákat, falikárpitokat, ékszereket, makramé falitükör változatokat ruházatokat, növényakasztókat, abroszokat és így tovább. Természetesen a számos kultúra és az idők változtattak a makramén, de a vezérmotívuma még mindig ugyanaz.

 

Kövessen a Facebook:
https://www.facebook.com/otthonodkincsei.hu

Ha a termékkel kapcsolatban kérdése van, a Kapcsolat oldalon található elérhetőségeken nagyon gyorsan válaszolunk.

 

 

Tömeg 1,5 kg
Méretek 34 × 34 × 2 cm
Shopping Cart