Sale!

Íves rattan állólámpa INDIRANA 170 x 112 x 30 cm

34 000 Ft

AKCIÓS értékcsökkent termék!

Boho stílusú rattan állólámpa, kézzel-készült, tengerifű lámpabúrával. Meghitté varázsolja a környezetet meleg fényével, és lágy formájával. Stabil íves acélláb biztosítja a lakásban, hogy bármelyik részét a lakótérnek megvilágíthasd. A lámpabúra meleg bézs színével bármilyen enteriőrbe beilleszthető.

Rattan prémium állólámpa vìzijàcintból , -kézzel szőtt lámpabúrával, és fekete matt fém alappal. Érezd a kelet természetes hangulatát, -a natúr anyagok által varázsolt sejtelmes hangulatot. Kapcsold fel ezt a Indirana rattan állólámpát …és érezd jól magad otthonodban. A rattan lámpák minden lakásba illenek, legyen az bármilyen stílusú. A rattan lámpabúra mintájának köszönhetően, finom mintákat képez a falon, plafonon, -melyben gyönyörködhetsz. Olvasáshoz is alkalmas ez az állólámpa, akár kanapé, akár fotel mellé helyezve. Érdemes kiegészíteni, egy kényelmes lábtartó puffal,-így garantáltan a kedvenc helyed lesz az így kialakított pihenőhely az otthonodban.

 Izzó teljesítménye: 40.0, Izzó típusa: E27

Méretek: 170 x 112 x 30 cm

UTOLSÓ DARAB, apró hibával-AKCIÓZVA!!!

 

Elfogyott

Íves rattan állólámpa INDIRANA 170 x 112 x 30 cm

Íves rattan állólámpa, prémium minőségben. A lámpabúra kézzel-készült, tengerifűből szőtt. Meghitté varázsolja a környezetet meleg fényével, és lágy formájával. Stabil íves acélláb biztosítja a lakásban, hogy bármelyik részét a lakótérnek megvilágíthasd. A lámpabúra meleg bézs színével bármilyen enteriőrbe beilleszthető.

Íves rattan prémium állólámpa vìzijàcintból , -kézzel szőtt lámpabúrával, és fekete matt fém alappal. Érezd a kelet természetes hangulatát, -a natúr anyagok által varázsolt sejtelmes hangulatot. Kapcsold fel ezt a Indirana íves rattan állólámpát …és érezd jól magad otthonodban. A rattan állólámpák minden lakásba illenek, legyen az bármilyen stílusú. Az íves rattan állólámpa a lámpabúra mintájának köszönhetően, finom mintákat képez a falon, plafonon, -melyben gyönyörködhetsz. Olvasáshoz is alkalmas ez a rattan állólámpa, akár kanapé, akár fotel mellé helyezve. Érdemes kiegészíteni, egy kényelmes lábtartó puffal,-így garantáltan a kedvenc helyed lesz az így kialakított pihenőhely az otthonodban.

A lámpák anyagai, színei a lakberendezésben:

 

1.Állólámpa természet jegyében

Az év egyik nagy lakberendezési trendje a természet megjelenítése a dekorációban. Sokat fogjuk látni a természetes anyagokat és a földes színeket, ahol különösen az aranybarna és a finom tejeskávé szín lesz a fókuszban. A természet mintái és a gyönyörű arany árnyalatok különösen a bútorokon és a belső tereken keresztül jelennek meg.

A népszerűség oka az ökológiára, a fenntarthatóságra és általában az egészséges életmódra fordított nagyobb hangsúly. Sokféle természetes anyag létezik a lakberendezésben, ezek közül kiemeltünk néhány példát:

Rattan
A rattan fenntartható természetes anyag. Az anyag félig rusztikus megjelenésű, ugyanakkor megőrzi az egyéni és stílusos megjelenését, így minden otthonba illik elsősorban lámpák, kosarak, fonott tárolók formájában. Ebbe a kategóriába tartozik az Indirana rattan állólápa is.

Juta
A juta strapabíró anyag, így ideálisan használható szőnyegként vagy tányér alátétként pl. az étkezőasztalon vagy a nappaliban.
A juta szőnyegeknek általában gyönyörű fonatja van, amely valódi dísze lesz otthonodnak.

Pamut
Az egyik legtermészetesebb anyag, amelyet gyapotnövényből készítenek és elsősorban ruhákhoz használják. A pamut ágyneműk, törölközők, szőnyegek anyagának is ideális, mivel légáteresztő, nedvszívó és kellemes tapintású. Otthonodban kényelmes pamut ágyneműt használj és puha pamut törölközőkkel díszítsd a fürdőszobádat. Ezek a darabok a földes, aranybarna színeivel szintén hangsúlyozza a természetességet.

Parafa
A parafa természetes anyag, amelyet fák kérgéből állítanak elő. Ez egy fenntartható anyag, mivel minden évben ugyanannak a fának a kérgét hántják le, ezáltal újra felhasználják a fa képességeit. Ráadásul szuper erős anyag, nagy kopásállósággal, így akár több évig is használhatod. A parafa különösen jól használható dugóként, fedőkhöz és hasonlókhoz, mivel szinte egyáltalán nem ereszti át a levegőt és a vizet. Ezen túlmenően tűzálló anyag is, ami különösen a konyhában teszi jól használhatóvá a parafát.

A parafának ezen kívül megvan az a csodálatos tulajdonsága, hogy elnyeli a hanghullámokat. Ezért előnyösen díszítheted a falat parafatáblával, amely egyszerre praktikus, hogy mindig szem előtt legyenek papírjaid és képeid, miközben a tábla javítja a szoba akusztikáját. A parafa valóban azt az érzést kelti, hogy a természet nyers megjelenésével az otthonodba került és a dekoráció természetes részévé vált.

 

2. Földszínek – otthon a természet színpalettáján

2022-ben még jobban figyelünk a mély földes és természetes színekre. Ezek segítik a nyugodt légkör megteremtését az otthonunkban, és ellenpontozzák az idei évre is jellemző vidám és cukros pasztellszíneket. A nyugodt földszínek különösen a barnás árnyalatok és az arany narancssárga tónusok dominálnak majd.  A homokos tengerpartra, egy késő nyári mezőre vagy egy aranyló őszi erdőre emlékeztetnek. A színeket a természet saját árnyalatai ihletették.

A bézs, barna, terrakotta színek, égetett árnyalatok, tompított arany tónusok és nyugodt földszínek segítenek idén uralni a lakberendezést. Ezeket azért szeretjük, mert a földszínek és a natúr színek tökéletes színek az otthon díszítésére. Mindkettő keverhető erősebb színekkel és hozzájárulnak a nyugodt, harmonikus hangulathoz az otthonunkban. A barna és a terrakotta árnyalatai meleg hangulatot kölcsönöznek és a természetre emlékeztetnek. A mély színek kontrasztot alkotnak a fehérebb falakkal és a hideg árnyalatokkal, amelyek egyébként gyakran érvényesülnek otthoni dekorációban.

3. Pasztellek

A pasztellszín az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít a lakberendezésben. Ez a trend 2022-ben is folytatódik. A pasztellszínek különösen vázák, mécsesek és gyertyák formájában jelennek meg, de több lakástextílián is láthatóak.

A pasztellszínek csodálatosan hozzájárulnak a skandináv stílushoz. Ez a stílus semleges színekből áll, így a pasztell egyszerre boldogságot teremt és játékosságával megfűszerezi a dekorációt a szobában. Az északi dekoráció főként semleges árnyalatokból áll, mint például fehér, fekete és szürke.

Pasztellszínű dekorációval több fény és tágabb tér érzetét keltheted, így nagyobbnak tűnhet az otthonod. A gyönyörű színek harmonikus és kellemes légkört teremtenek. A 2022-es év rengeteg finom pasztellszínt kínál – és miért elégednél meg egy egységes színnel, ha a teljes színpalettát használhatod?  A kerámia 2022-ben is az egyik nagy trend lesz. Kombináld a két irányzatot úgy, hogy gyönyörű pasztell színű kerámiákat választasz, és ezzel adsz egy kis színt az otthoni dekorációhoz.

4. Organikus formák – Íves rattan állólámpa

Az organikus formák, az egyenetlen élek és a hullámos dizájn megjelentek a belsőépítészetben. 2022-ben is nagy trenddé váltak. Főleg a vázák és a gyertyatartók lesznek láthatóak majd hullámos kivitelezésben, de a puha, organikus formájú bútorok is egyre népszeűbbek lesznek. A hullámos dizájn exkluzív és gyönyörű megjelenést kölcsönöz, amely modern és természetes módon fűszerezi a belső kialakítást.

Látni fogjuk a bútorok, lámpák és keretek organikus dizájnját is, ahol a hullámos kifejezés segít dinamikus megjelenést adni a belső térnek. Az Indirana lámpa gyönyörűen hajlított lábmegoldása is ezt a stílust tükrözi.

Az egyenetlen és organikus formák gyönyörű kontrasztban állnak a lakás többi formájával, amelyek általában szögletesek vagy egyenes vonalúak. Ezáltal az organikus formák segítenek egyensúlyba hozni a modern dekorációt és harmonikusabbá teszik az összbenyomást, ami nyugalmat teremt a szemnek.

Az organikus formák új irányzata a belsőépítészetben egyfajta leszámolásnak tekinthető a tökéletes egyenes vonalakkal, amelyek régóta jellemzik a modern belsőépítészetet. Az organikus, szeszélyes formák inkább a természet formáit próbálják utánozni, mint a tenger hullámai, a fa kérge, a táj vagy a felhők. A rattan lámpa ezt  lágy megjelenést tükrözi, nyugodt formáival, éles szélek és vonalak nélkül segít megnyugtató kifejezést teremteni a belső kialakításban.

Ha szeretnéd még jobban bevinni otthonodba az organikus formákat, választhatsz olyan puha vonalú kanapét, ahol az éles sarkok és szögek kisimulnak. A lágy vonalak extra hívogatóvá teszik a bútort és növelik a kényelmet, mivel a lekerekített élek átölelik és követik a test formáját. 

A fonott kiegészítők:

Természetességet és eleganciát sugároznak az organikus anyagokból készült, fonással, csomózással vagy más kézműves technikával készült dizájnlámpák és lakberendezési kiegészítők, amelyek most minden túlzás nélkül uralják és határozzák meg a tereket. Ilyen fontos kiegészító a rattan állólámpa is. A fonott és csomózott termékek mellett egy-egy bútordarab kiegészítőelemként is megjelenik a rattan és a nád. Az Indirana rattan lámpa ékes képviselője ennek  a csoportnak.

Ha további kérdése van a termékkel kapcsolatban, a Kapcsolat oldalon található elérhetőségek bármelyikén felteheti!

Tömeg 13 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Íves rattan állólámpa INDIRANA 170 x 112 x 30 cm” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart