Sale!

Juta kerek prémium szőnyeg ELSA 155 x 155 cm (antiallergén)

Original price was: 48 500 Ft.Current price is: 27 900 Ft.

Letisztult, meleg hangulatot àrasztò, antiallergén juta szőnyeg. A természetes anyagok jó hatással vannak a közérzetünkre. Ez a szőnyeg Indiàbòl érkezett, ahol kézzel kèszìtettèk. Időtàllò, könnyen tisztìthatò, termèszetes. Csodaszép bojtjai teszik különlegessé.

Antiallergén szőnyeg,  mivel természetes anyag, így semmilyen allergén, -por, atka stb. nem tud benne maradni. Alapos porszívózás után, enyhe mosószeres ruhával áttörölhető, frissíthető.

Juta kerek prémium szőnyeg mérete: 155 x 155 cm

Elfogyott

Juta kerek prémium szőnyeg ELSA 155 x 155 cm

Természetes juta

Ha a most trendi etno stílust követjük, akkor a szobabelsőnk nude árnyalatokban fog úszkálni. A színskála a melegebb barnás árnyalatoktól az egészen halvány piszkos fehérig fog terjedni. A közkedvelten használt anyagok közt szerepel a rattan, a vesszőfonással készült tárgyak, a nád, bambusz a gyapjú, a len. Ha az etno helyett inkább a dzsungeles oldalra szeretnénk elbillenteni a mérleg serpenyőjét, akkor a nude színeket feldobhatjuk kékes-szürkével, melyet akár falszínként is használhatunk! Jól mutatnak a levélminták is, és a hidegebb zöld színek a lakástextíliákon.

Juta kerek prémium szőnyeg D155 ELSA:

A pamut után a második leggyakoribb textilnövény, megelőzi a lent is. Indiában és Bangladesben termesztik a legnagyobb mennyiségben. Magasra növő, erős szárú, nedvességet és napot kedvelő növény, a monszunos éghajlaton nagyon jól érzi magát, mert mindkét igényére gyógyírt kap: a napfényes órák és a csapadék mennyiség. A 3-4 méter magas növény szárából nyerik a rostot. A leveleket letisztítják, a szárat beáztatják, a háncsot lenyúzzák. Osztályozzák a minőség szerint, és ha szükséges további műveleteket végeznek a jó végeredmény érdekében – puhítás olaj és víz segítségével, a szálak lazítása hengerléssel, kártolás, előfonás, fonás.

Kövessen a Facebook:
https://www.facebook.com/otthonodkincsei.hu

Ha a termékkel kapcsolatban kérdése van, a Kapcsolat oldalon található elérhetőségeken nagyon gyorsan válaszolunk.

 

Tömeg 4,5 kg
Méretek 155 × 0,5 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Juta kerek prémium szőnyeg ELSA 155 x 155 cm (antiallergén)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart