Sale!

Juta szőnyeg kerek ORISSA 120 x 120 cm antiallergén

12 800 Ft

Juta szőnyeg, kerek formában, mely a “keleti divat” igazi megtestesítője. Exluzív és mégis természetes. Igazi elegáns kör alakú Juta szőnyeg, aranyszál beszövéssel. Nagyszerűen illik az enyhe arany fény a juta natúr színéhez.

Bojtos  juta szőnyeg prémium minőségben, nagyon tartós és természetes szépségű, mivel kézzel szövik,-és különleges-részletgazdag a kivitelezése. A szőnyeg a juta növény rostban gazdag szárából készített fonalból készül. Ezeknek a daraboknak a természetes megjelenése a fonal színeiben is tükröződik, amelyek kissé eltérhetnek. Tartsa a szőnyegét hosszú ideig frissen és tisztán, rendszeresen porszívózva és forgatva, nehogy kifakuljon. Baleset esetén enyhén nedves ruhával távolítsa el a foltokat.

Indiából érkezett, az ottaniak szorgos keze munkája által ez a csodaszép, extra trendi szőnyeg. A juta színek közül a világosabb,selymes árnyalatot képviseli.

Antiallergén szőnyeg,  mivel természetes anyag, így semmilyen allergén, -por, atka stb. nem tud benne maradni. Alapos porszívózás után, enyhe mosószeres ruhával áttörölhető, frissíthető.

Mérete: 120 x 120 cm

Elfogyott

Juta szőnyeg kerek ORISSA

Juta szőnyeg kerek formában, mely a “keleti divat” igazi megtestesítője. Exluzív és mégis természetes. Igazi elegáns kör alakú Juta szőnyeg, aranyszál beszövéssel. Nagyszerűen illik az enyhe arany fény a juta natúr színéhez.

Juta szőnyeg kerek, prémium minőségben, nagyon tartós és természetes szépségű, mivel kézzel szövik,-és különleges-részletgazdag a kivitelezése. A szőnyeg a juta növény rostban gazdag szárából készített fonalból készül. Ezeknek a daraboknak a természetes megjelenése a fonal színeiben is tükröződik, amelyek kissé eltérhetnek. Tartsa a szőnyegét hosszú ideig frissen és tisztán, rendszeresen porszívózva és forgatva, nehogy kifakuljon. Baleset esetén enyhén nedves ruhával távolítsa el a foltokat.

Indiából érkezett, az ottaniak szorgos keze munkája által ez a csodaszép, extra trendi szőnyeg. A juta színek közül a világosabb,selymes árnyalatot képviseli.

Természetes… Juta szőnyeg kerek

Hosszú, puha, fényes növényi rost, mely durva, erős fonalakká sodorható. A juta szőnyeg érzékeny a nedvességre, nagyon tartósak, és jobb hangszigetelő képességgel rendelkeznek, mint a mesterséges alapanyagból előállított szőnyegek. A juta szőnyeg fő jellemzője, hogy organikus és mivel  természetes anyagból készülnek általában újrahasznosíthatók.

Ha a most trendi etno stílust követjük, akkor a szobabelsőnk nude árnyalatokban fog úszkálni. A színskála a melegebb barnás árnyalatoktól az egészen halvány piszkos fehérig fog terjedni. A közkedvelten használt anyagok közt szerepel a rattan, a vesszőfonással készült tárgyak, a nád, bambusz a gyapjú, a len. Ha az etno helyett inkább a dzsungeles oldalra szeretnénk elbillenteni a mérleg serpenyőjét, akkor a nude színeket feldobhatjuk kékes-szürkével, melyet akár falszínként is használhatunk! Jól mutatnak a levélminták is, és a hidegebb zöld színek a lakástextíliákon.

Juta szőnyeg kerek, mint dekoráció:

Mint lakástextil dekor függöny, vagy asztali futó dekor asztalterítő, elegáns evőeszköztartó, vagy egyéb díszítő elem, illetve ezek alapanyaga.
A jutából készülhet szőnyeg is. Keleten jutaszőnyegből imaszőnyeget készítettek, és készítenek.
Szalagok, kötelek is készülnek belőle, ami szintén mint dekoráció jelenhet meg a lakberendezési lehetőségek között.  Jutából heveder, jutából tányér forma gabona tároló, téli növénytakaró, növénytartó és termesztő zsák, növényfuttató háló, kosárbélelő szövet is készülhet.

juta a pamut után a második leggyakoribb textilnövény, megelőzi a lent is. Indiában és Bangladesben termesztik a legnagyobb mennyiségben. Magasra növő, erős szárú, nedvességet és napot kedvelő növény, a monszunos éghajlaton nagyon jól érzi magát, mert mindkét igényére gyógyírt kap: a napfényes órák és a csapadék mennyiség. A 3-4 méter magas növény szárából nyerik a rostot. A leveleket letisztítják, a szárat beáztatják, a háncsot lenyúzzák. Osztályozzák a minőség szerint, és ha szükséges további műveleteket végeznek a jó végeredmény érdekében – puhítás olaj és víz segítségével, a szálak lazítása hengerléssel, kártolás, előfonás, fonás.

Juta szőnyeg kerek ORISSA : Indiában készült kézimunka.Méret: 120 x 120 cm

Kövessen a Facebook:
https://www.facebook.com/otthonodkincsei.hu

Ha a termékkel kapcsolatban kérdése van, a Kapcsolat oldalon található elérhetőségeken nagyon gyorsan válaszolunk.

 

Tömeg 3,2 kg
Méretek 120 × 0,5 cm
Shopping Cart