Sale!

Juta szőnyeg kerek ORISSA 120 x 120 cm antiallergén

14 900 Ft

Juta szőnyeg, kerek formában, mely a “keleti divat” igazi megtestesítője. Exluzív és mégis természetes. Igazi elegáns kör alakú Juta szőnyeg, aranyszál beszövéssel. Nagyszerűen illik az enyhe arany fény a juta natúr színéhez.

Bojtos  juta szőnyeg prémium minőségben, nagyon tartós és természetes szépségű, mivel kézzel szövik,-és különleges-részletgazdag a kivitelezése. A szőnyeg a juta növény rostban gazdag szárából készített fonalból készül. Ezeknek a daraboknak a természetes megjelenése a fonal színeiben is tükröződik, amelyek kissé eltérhetnek. Tartsa a szőnyegét hosszú ideig frissen és tisztán, rendszeresen porszívózva és forgatva, nehogy kifakuljon. Baleset esetén enyhén nedves ruhával távolítsa el a foltokat.

Indiából érkezett, az ottaniak szorgos keze munkája által ez a csodaszép, extra trendi szőnyeg. A juta színek közül a világosabb,selymes árnyalatot képviseli.

Antiallergén szőnyeg,  mivel természetes anyag, így semmilyen allergén, -por, atka stb. nem tud benne maradni. Alapos porszívózás után, enyhe mosószeres ruhával áttörölhető, frissíthető.

Mérete: 120 x 120 cm

Elfogyott

Juta szőnyeg kerek ORISSA 120 x 120 cm antiallergén

Juta szőnyeg kerek formában, mely a “keleti divat” igazi megtestesítője. Exluzív és mégis természetes. Igazi elegáns kör alakú Juta szőnyeg, aranyszál beszövéssel. Nagyszerűen illik az enyhe arany fény a juta natúr színéhez.

Juta szőnyeg kerek, prémium minőségben, nagyon tartós és természetes szépségű, mivel kézzel szövik, -és különleges-részletgazdag a kivitelezése. A szőnyeg a juta növény rostban gazdag szárából készített fonalból készül. Ezeknek a daraboknak a természetes megjelenése a fonal színeiben is tükröződik, amelyek kissé eltérhetnek. Tartsa a szőnyegét hosszú ideig frissen és tisztán, rendszeresen porszívózva és forgatva, nehogy kifakuljon. Baleset esetén enyhén nedves ruhával távolítsa el a foltokat.

Indiából érkezett, az ottaniak szorgos keze munkája által ez a csodaszép, extra trendi szőnyeg. A juta színek közül a világosabb, selymesebb árnyalatot képviseli.

 

 

A juta a második leggyakoribb textilnövény, megelőzi a lent is. Indiában és Bangladesben termesztik a legnagyobb mennyiségben. Magasra növő, erős szárú, nedvességet és napot kedvelő növény, a monszunos éghajlaton nagyon jól érzi magát, mert mindkét igényére gyógyírt kap: a napfényes órák és a csapadék mennyiség. A 3-4 méter magas növény szárából nyerik a rostot. A leveleket letisztítják, a szárat beáztatják, a háncsot lenyúzzák. Osztályozzák a minőség szerint, és ha szükséges további műveleteket végeznek a jó végeredmény érdekében – puhítás olaj és víz segítségével, a szálak lazítása hengerléssel, kártolás, előfonás, fonás.

Juta szőnyeg kerek ORISSA : Indiában készült kézimunka. Méret: 120 x 120 cm

Kövessen a Facebook:
https://www.facebook.com/otthonodkincsei.hu

Ha a termékkel kapcsolatban kérdése van, a Kapcsolat oldalon található elérhetőségeken nagyon gyorsan válaszolunk.

 

Tömeg 3,2 kg
Méretek 120 × 0,5 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Juta szőnyeg kerek ORISSA 120 x 120 cm antiallergén” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart