, ,

Makramé asztalterítő SIERRA 190 x 33 cm

12 500 Ft

Ez a csodaszép makramé asztalterítő/futó SIERRA 100% pamutzsinegből és jutaszövetből készült. Kézműves termék, ezért  minden termék egyedi, és apró eltérések lehetnek az azonos modell különböző termékei között. Csodaszépen mutat az asztalon, és 1-1 makramé párnával kiegészítve, a helyiségben csodás naturális-letisztult harmóniát teremt.

Bármely lakásba tehetünk makramé falidíszt, ha a stílusa, anyaga jól van megválasztva. Illik az elegáns, skandináv, boho, minimal stílushoz is. A SIERRA makramé terítő elegáns formájával, gyönyörű krém színével, akármelyik helyiségben megállja a helyét. Kézzel készült, 100%-os újrahasznosított, natúr pamutfonalból, natúr fagolyókkal díszítve. A makramé díszítés napjainkban a reneszánszát éli, ami nem csoda, hiszen egy léleksimogató meleg hangulatot árasztó dekoráció.

Társítsd anyagában és színében harmonizáló puffokkal, fali díszekkel, tükrökkel, szőnyegekkel, az igazán otthonos, és kedves lakásért.

Makramé asztalterítő SIERRA mérete: Hosszúság 190 cm. Szélesség 33 cm.

 

Availability: Elfogyott

Makramé asztalterítő SIERRA 190 cm

Ez a csodaszép makramé asztalterítő/futó SIERRA 100% pamutzsinegből és jutaszövetből készült. Kézműves termék, ezért  minden makramé dekoráció egyedi, és apró eltérések lehetnek az azonos modell különböző termékei között. Csodaszépen mutat az asztalon, és 1-1 makramé párnával kiegészítve, a helyiségben csodás naturális-letisztult harmóniát teremt.

Kombináld színben hozzáillő kiegészítőkkel.

Bármely lakásba tehetünk makramé falidíszt,-asztalterítőt,falidíszt,puffot, tükröt ha a stílusa, anyaga jól van megválasztva. Illik az elegáns, skandináv, boho, minimal stílushoz is. A SIERRA makramé asztalterítő elegáns formájával, gyönyörű krém színével, akármelyik helyiségben megállja a helyét. Kézzel készült, 100%-os újrahasznosított, natúr pamutfonalból, natúr fagolyókkal díszítve. A makramé díszítés napjainkban a reneszánszát éli, ami nem csoda, hiszen egy léleksimogató meleg hangulatot árasztó dekoráció.

Társítsd anyagában és színében harmonizáló puffokkal, fali díszekkel, tükrökkel, szőnyegekkel, az igazán otthonos, és kedves lakásért.

Mérete: Hosszúság 190 cm. Szélesség 33 cm.

További olvasnivaló a keleti stílusról itt.

Kövessen a Facebook:
https://www.facebook.com/otthonodkincsei.hu

Ha a termékkel kapcsolatban kérdése van, a Kapcsolat oldalon található elérhetőségeken nagyon gyorsan válaszolunk.

 

Tömeg 1,2 kg
Méretek 190 × 33 × 0,5 cm
Shopping Cart