Sale!

Mangófa vintage újságtartó KOLKATA 23 x 20 x 10 cm

7 600 Ft

Egyedi újság, vagy irattartó mely rusztikus felületével és napjainkban igen közkedvelt zöldeskék színével bármely lakásba illik. Tedd a nappalidba, és rakd bele kedvenc újságjaidat, használd irattartóként, vagy a konyhában receptkönyv tartóként.

Mangófa vintage újságtartó KOLKATA méretei: 23 x 20 x 10 cm

Availability: 2 készleten

Mangófa vintage újságtartó

Ezt az újságtartó állványunkat kézzel készítették, és környezetbarát akrilfestékkel festették le indiai kézművesek. Ezután festik és antikolják a fát, hogy nyers vintage megjelenést kölcsönözzenek neki. Ez a magazintartó kényelmes papír, magazin vagy néhány könyv tárolására, és tökéletes ajándék minden könyvkedvelő számára. Ez a Modern Mango kollekciónkból származó termék kézzel készült mangófából, amely köztudottan az egyik legkeményebb fa. Tökéletes elhelyezni a nappali sarkában, a konyhában szakácskönyvek tárolására vagy az íróasztalra az otthoni irodájában.

Vintage otthon – Mangófa vintage újságtartó

A vintage stílusú otthonokban nem csupán a végeredményt élvezheted, hiszen a tárgyak és bútorok felkutatása, esetleg átalakítása is kreatív és izgalmas folyamat annak, aki kedveli a kézműveskedést, és nem túl sietős számára a lakás berendezése. Valódi kincsekre bukkanhatunk a bolhapiacokon, régiségboltokban. Ahhoz azonban, hogy az otthonodat valóban vintage stílusban alakíthasd ki, ismerned kell magát a trendet is.

 

Kövessen a Facebook:
https://www.facebook.com/otthonodkincsei.hu

Ha a termékkel kapcsolatban kérdése van, a Kapcsolat oldalon található elérhetőségeken nagyon gyorsan válaszolunk.

 

 

 

Méretek 23 × 7,5 × 20,3 cm
Shopping Cart