Nád kerek falitükör NADING 40 x 40 cm

9 800 Ft

Egyedi és csodaszép formával, -natúr színnel és kivitelezéssel. Az otthonod bármely helyiségében jól mutat.

KÉZMŰVES TERVEZÉS. Kézzel készített. Vannak tökéletlenségei, amelyek a varázsához tartoznak.

Nád kerek falitükör NADING mérete: 40 x 40 x 2 cm

Elfogyott

Nád kerek falitükör NADING 40 cm

Hosszú múltra tekintenek vissza a természetes anyagok:

A felsorolt materiálok a belsőépítészetben hosszú múltra tekintenek vissza. “A 18. és 19. században a rattan különösen kedvelt volt a trópusokon, mert nem repedezett meg a melegben, később pedig nagyon megszerették a modernisták is”  Rattan: Az elegancia és báj világa.

A rattan:

A rattan ugyanolyan kényelmesen alkalmazható egy tengerparti villában, egyszerű családi házban vagy egy penthouse-ban. Az anyag egyfajta “egyetemes vonzerővel” bír. A rattan és hasonló anyagok a legpatinásabb bútortervek részei voltak. Gazdag történelme ellenére a rattan és hasonló anyagok tartósan modern külsőt eredményeznek. Különösen igaz ez a ma elkészített lakberendezési és bútordarabok széles választékára. Ez az anyag szinte minden belső esztétikának, dizájnnak és stílusnak megfelel – a hagyományostól a modernig, a tengerparttól a kortársig (beépíthető egy skandináv, minimalista és eklektikus enteriőrbe is).

Nád kerek falitükör, mely dekorációként is funkcionálhat

A rattan nem csupán kiemelkedő bútorelemként funkcionálhat. Ne feledkezzünk meg a kiegészítőkről sem: szőtt gyümölcstálakkal, poháralátétekkel és terítékekkel dekorációként és használati tárgyként is tökéletes. Semleges, neutrális színének köszönhetően a rattan darabok könnyen kiegészítik az otthonodban már meglévő színeket vagy mintákat, miközben textúrát adnak hozzá. Lytle hozzáteszi: “Az anyag vizuális könnyedsége és lágysága olyan romantikát kölcsönöz, amelyet kevés más anyag birtokol”.

Minden helyiségben pompásan mutatnak a natúr vagy színesre festett rattan, gyékény, vessző, vagy nád bútorok. Tisztán tartásuk nem okoz nagy gondot, rendkívül mutatósak, és évekig divatos berendezési tárgyai otthonunknak.

A fonott bútorok tisztán tartása:

A nád és a rattan bútorok apróbb résein keresztül könnyen bemegy és megül a por, ezért a fonott részeket legalább egy hónapban egyszer érdemes jól kiporszívózni, és száraz vagy nedves kefével átkefélni.
A rattan bútorokat érdemes portalanítás után lepermetezni növénypermetezővel, hiszen ne feledjük, ezek a bútorkülönlegességek a párás éghajlatú trópusokról kerültek ide hozzánk.

Nád kerek falitükör NADING mérete 40 cm.

Kövessen a Facebook:
https://www.facebook.com/otthonodkincsei.hu

Ha a termékkel kapcsolatban kérdése van, a Kapcsolat oldalon található elérhetőségeken nagyon gyorsan válaszolunk.

 

Tömeg 0,6 kg
Méretek 40 × 40 × 3 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Nád kerek falitükör NADING 40 x 40 cm” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart