Ovális bambusz tükör COPAIBA 45 x 58 cm

15 200 Ft bruttó ár

Ovális bambusz tükör a rendbontó formákért. Izgalmas, dekoratív fali tükör, amely kiválóan illik az-etnikai (népi) és boho chic stílusú, vintage,skandináv stílusú berendezéshez. Teheted  előszobába, fürdőszobába vagy a bejárathoz,. gyönyörű természetes színe, formája mindenhol lenyűgöz majd.

Mérete: 45 x 58 x 2 cm

Kézzel készített termék, amelynek tökéletlenségei a varázsához tartoznak.

Méretek

45x58x2

Availability: 3 készleten

Ovális bambusz tükör, mely formabontó világával, egyedivé varázsolja az enteriőrt.

Néhány ember nem tartja fontosnak a lakást. A napot kívülről töltheti, reggeltől késő estig dolgozik, és a lakásban van az ágy és a fürdő. Kint eszik, beszélnek kívül. Ilyen esetben a szoba dekorációja lenne a végső megoldás. alatt utolsó hely Valójában azt értjük, hogy ezek az emberek egyáltalán nem díszítik lakását. 🙂

Bambusz díszítés-Ovális bambusz tükör

Vannak más emberek is, akik nagy figyelmet fordítanak az otthoni tervezésre, mert úgy vélik, hogy az otthon a tulajdonos személyiségének tükröződése. Ezeknek az embereknek különleges javaslatunk van – Bambusz díszítés! Ez egy ragyogó ötlet. Meg fogsz lepődni, hogy milyen a kreatív bambusz dekoratív elemek a piacon.

Bambusz padló, természetes elemek, lágy színek – a hálószoba divat 2022-ben visszatér a természetességhez

Szőnyeg helyett bambusz parketta

Egy helyiség arculatát leginkább a nagy felületek határozzák meg. A hálószoba megtervezését éppen ezért érdemes a padlózattal kezdeni. Ha tehát változtatni szeretne, kezdje ezzel. A szőnyeg, a parketta klasszikus darabok és igazán könnyű tisztántartani őket, de ha valami eredetibbre vágyik, akkor ajánljuk a bambusz padlót. Ez a természetes alapanyag igencsak ellenálló, jól bírja a napfényt és az egyéb külső hatásokat is. Természetesen ezen is jól mutat egy-egy kisebb, hosszú szálú szőnyeg is.

Természetesség a falakon is-Ovális bambusz tükör

A hálószoba összképét a falak színe is meghatározza. Ebben az évben a földszínű árnyalatok az uralkodóak, amelyeket egy-egy kontrasztos szín egészíthet ki. Ha a hálószobában tehát a bézs, a fahéj vagy a szürke szín dominál, akkor érdemes az egyik falat türkiz vagy akár sárga színnel feldobni. A tapéta esetében ugyanakkor érdemes visszafogottabbat választani, sokkal kellemesebb hatást kelthet ugyanis otthonában.

Ha trendkövetőek, bátran ajánljuk a természetes anyagok használatát is a falakon. A rusztikus fa és kő falburkolatoknak köszönhetően a hálószoba olyan lehet, mintha csak most „lépett volna ki”a katalógusból. Vigyázat! Ezeket az anyagokat azonban csak a nagyobb terekben ajánljuk.

Minimalista stílusú ágy, extra kiegészítőkkel

Abban, hogy a hálószobában jól érezzük magunkat, az ágy kiválasztása is szerepet játszik. Idén ismét a tömör fa alapanyag hódít. Ha puhább fából készült ágyat választunk, mint a luc- vagy fenyő, akkor kíméljük a pénztárcánkat, ha bükkből, nyírből vagy tölgyből készült fekvőhelyet, akkor kicsit jobban megterheljük a családi kasszát. „Idén az egyértelmű, jellegzetes ugyanakkor egyszerű vonalak dominálnak. Ha egy egyszerűbb ágyat választunk, többet tudunk kísérletezni a kiegészítőkkel” – tette hozzá Ambrózai Zsuzsanna a mabyt.hu bútor webáruház munkatársa.

Az egyik legkedveltebb kiegészítője a hálószobának az állótükör, amely optikailag növeli a teret. Ám a fémből, acélból, sárgarézből készült kiegészítők mellett sem szabad elmenni, jellemzően itt a lámpákra érdemes koncentrálni. Legyen az asztali vagy álló, esetleg éjjeli lámpa, biztosan jól mutat majd a szobában.

Matracból is természeteset

Az alvás minőségéért elsősorban az ágyrács és a matrac felelős. Mindenki más testarányokkal, illetve igényekkel rendelkezik, ezért a franciaágy esetében érdemes két külön matracot vásárolni. „Az ágy hosszának minimum 25 cm-rel kell meghaladnia a magasságunkat. A szélessége attól függ, hogy egy- vagy kétszemélyes ágyat vásárolunk. Míg régebben a párok részéről a 140 cm-es ágyak iránt volt érdeklődés, addig ma nagyobb az igény a kényelemre. Ez azt jelenti, hogy jellemzően a 160-180 cm-es szélesség iránt érdeklődnek” – mondja Ambrózai.

Egyre népszerűbbek a légáteresztő matracok, amelyek szilárd maggal rendelkeznek. Fontos a pontrugalmasság, ami azt jelenti, hogy a matrac csak ott süllyed le, ahol nyomást gyakorolunk rá. Az ún. bio habok pedig igazán környezet kímélőek, ugyanis szójakivonatból készültek.

Durvább alapanyagok, nem csak a kertben

Az egyszerűség, a tisztaság, a természetességhez való visszatérés az ágyneműknél is megjelenik. Egyre gyakrabban találkozunk organikus pamut huzatokkal, valamint liba- illetve kacsatollból készült dunyhákkal. Ha a helyiségben inkább a visszafogott árnyalatok uralkodnak, akkor válasszuk élénk színű huzatokat, kispárnákat és más kiegészítőket. Az idei trendeknek megfelelően egyáltalán nem lesz szokatlan látvány a hálószobákban a durvább alapanyag megjelenése sem. Egyáltalán nem kell meglepődnünk, ha zsákvászonból varrt díszpárnákkal vagy szövetből készült függönyökkel találkozunk.

További cikkeket olvashatsz a témáról itt.

 

 

 

 

Ha további kérdése van a termékkel kapcsolatban, a Kapcsolat oldalon található elérhetőségek bármelyikén felteheti!

Tömeg 0,8 kg
Méretek 58 × 45 × 2 cm
Shopping Cart