Sale!
,

Makramé függőlámpa PALAU 48 x 30 cm

19 900 Ft bruttó ár

Makramé függőlámpa, mely meleg hangulatot, extra trendi megjelenést kölcsönöz otthonának. Romantikus,kedves darab…amellyel fokozhatod lakásod meleg hangulatát. Egészítsd ki  gyönyörű makramé párnákkal, falidíszekkel,-így összhangot teremtesz a helyiségben.

Magassága 48 cm. Átmérő: 30 cm.

Availability: 1 készleten

Makramé függőlámpa a meleg, vidékies hangulatért,-a letisztult belső tér érzetéért.

Kiegészítőként juta szőnyeget, makramé díszpárnákat, falidíszeket és föld árnyalatú bútorokat, színeket alkalmazzunk. A hatés garantáltan nem marad el!

Textiltrend és a makramé függőlámpa

Óriási a textiltrend a lakberendezésben, de ez nem újdonság. Különösen Macramé élvezi a komoly időt a reflektorfényben.

Bár sokunknak azonnal a 70-es évek jut eszébe a makramé hallatán, valójában ez több évszázaddal korábban történt. Az ókori babilóniaiak állítólag szőtt csomókat és rojtokat használtak díszítésként a 13. században. A makramé végül eljutott Európába, mielőtt az egész világon elterjedt.

Ma már nem görgethetsz a közösségi médiában anélkül, hogy ne találkozz a makraméval. A megjelenés valahogy elegáns, rusztikus, hangulatos és modern egyszerre, így tökéletes bármilyen dekorációhoz.

 

Makramé a lakásban

Azonban ez a csomózási technika nemcsak a divatkiegészítők világába tért vissza. Lakberendezők körében is egyre nagyobb trendnek számít makramé dekorációkkal feldobni a lakások hangulatát. Az elegáns, modern stílusban készült tárgyakkal otthonunk bármely részét komfortosabbá varázsolhatjuk.

Makramé függőlámpa

A makramé lámpaernyők és csillárok nagy népszerűségnek örvendenek, és kiváló módja annak, hogy könnyedén beillessze a boho megjelenést bármilyen térbe. A fényes és szellős megjelenésért válassz egy világos színű makramé-t, de a drámaibb megjelenés érdekében válassz egy szürke vagy akár fekete stílust. Ez a módszer különösen jól működik, ha a szoba dekorációjának az ellenkezőjét választja: Egyetlen fekete makramé függőlámpa egy egyébként világos szobában érdekes textúrát és kontrasztot kínál.

Makramé dekoráció a lakás bármely helyiségébe

A makramé dekorelemek gyakran kisebb hangsúlyos elemek, de senki sem mondta, hogy ez szabály. Miért ne választana egy drámai központi elemet a falára? Egyszerre szemet gyönyörködtető, visszafogott, és könnyedén illeszkedik bármilyen lakberendezési stílusba.A makramé leggyakrabban hálószobákban és nappalikban látható, de ki mondja, hogy nem lehet a fürdőszobában?

 

Romantikus és finom-Makramé függőlámpán átsejlő világítás

Ha álmodozó, pihentető hangulatot szeretne teremteni fürdőszobájában, fontolja meg néhány makramé darab felakasztását, különösen a kád körül. Az ültető vagy az álomfogó egyaránt kiváló választás a frissesség tükrözésére, de egy függő makramé polc vagy tükör is tökéletesen illeszkedik.

Makramétermékek minden belső térben

A lakás, magánház, munkaközvetítés, csomózott szövés segítségével rendkívüli kényelmet teremt a szobában. Ebben a technikában minden szobát készítettek, sok háztartási cikket hoztak létre, és a belsõ macrame egyes verziói akár gyermeket is készíthetnek.Az idő múlásával a makrame díszművészet lett, kezdetben díszítésként használták fel a ruhákat, az otthoni drapériákat, a szövésű amuletteket, a kalapokat, a táskákat és a cuccokat. Minden ember másként tette – selyem, gyapjú, pamutfonal, kenderkötél, arany gimp stb. Használták. A Macrame a világ számos országában ismert volt – Japán, Kína, Törökország, India, majd Oroszországban. Később, mindenütt voltak körök, tanították ezt a művészt, mesterkurzusok fényes magazinokban, az interneten.

 

A makramechnika különböző termékei szinte bármilyen stílus belsejét díszítik:
  • klasszikus – színes vagy sima, fali vagy padlószőnyeg ecsettel, hajlított, kombinálva szövött fedővel, alkalmas;
  • minimalizmus – finom fonott elemek az ablakokon diverzifikálják a szoba szerény díszítését;
  • országos vászonfüggönyök, pamutfonalak, ablakok, ajtók, kiváló kiegészítés lesz;
  • loft – a vastag zsinór kivágásai a kőfalon, a “csillárok alatt” álomfelfogók “nagyon eredetiek;
  • Art Deco – “a témában” fog jönni elegáns lámpaernyők sok a részleteket, gyöngyök, kövek, padló lámpák, mennyezeti lámpák;
  • ökológiai lógó székek, a juta fonák, számos cserepes növény az ablakokon, falakon egyedülálló designt hoz létre.

Ha ez a trend tetszik Önnek, válasszon több rétegű vagy rétegű darabot, valamint különböző textúrákat vagy színeket az érdekes mélység érdekében. Webshopunkban a termékek között többféle makramé kiegészítőt talál, hogy egyensúlyt teremtsen.

Ha további kérdése van a termékkel kapcsolatban, a Kapcsolat oldalon található elérhetőségek bármelyikén felteheti!

Amennyibe olvasgatna a makramé díszítéssel kapcsolatban, megteheti itt.

 

Tömeg 0,7 kg
Méretek 30 × 30 × 48 cm
Shopping Cart