Sale!
,

Raffia tükör etno stílusban KOHIRA 40 x 31 cm

Original price was: 5 600 Ft.Current price is: 3 700 Ft.

Etno stílusú tükör, mely igalmas félkör alakjával, és natúr da részleteivel magára vonzza a tekintet.  Csoportban más stílusban és színben megfelelő dekorációval társíthatod. Juta szőnyeggel, makramé kiegészítőkkel, fa dekorációval.  Webshopunkban találsz segítséget, színben harmonizáló sokféle egyedi terméket kínálunk.

Etno stílusú tükör/ falidísz a KOHIRA nevet viseli ,- a dzsungel hangulatát idézi, csodaszép natúr színeivel.

Raffia tükör etno stílusban KOHIRA mérete: 40 x 31 cm

Availability: 4 készleten

Raffia tükör etno stílusban

Tükör a natúr enteriőrben:

Most reneszánszukat élik a natúr, neutrális enteriőrök, többféle stílusban is találkozni lehet ezekkel, de nagyon könnyű elrontani, szerencsére általában javítani is 🙂 Az egyik leggyakoribb hiba, hogy bátortalanok vagyunk és ennek következtében unalmasra sikerül, kicsit olyan semmilyen lesz, valami hiányzik érzés.

A tükör és a természetes textúrák:

2021-2022-ben minden a természetről fog szólni: a rattan és a mészkő mellett a teveszín, a szürke szinte minden árnyalata, a finom barna és zöld színek mellett az erőteljesebb árnyalatok is naturálisabb formában hódítanak. Kedveltek az olajzöld és az égett narancssárga színek.

Őshazája:

Brazíliában, az Amazonas-medence lassú folyású vizeiben, tavaiban van. Számos helyre betelepítették, s mára a legveszélyesebb, kiirthatatlan vízi özöngyommá vált a trópusokon és a melegebb vizeken. Kosárfonásra megszárított, széles, puha, jól alakítható szárát használják. Általában merev, vesszőből, fából, fémpálcából, papírból készült vázat fonnak be vele, vagy szövik.

 

Színesség

A természet színei nyugalmat árasztanak. A természetes környezet harmóniája érződik a természetes anyagokon. A természetben nincsen túl erős szín, amitől visszahőkölnénk. A természet ismeri a mértéket. Ha otthonunkban természetes anyagokat használunk, meg fogjuk találni az egyensúlyt. Szinte minden természetes anyag nyugtató hatású emiatt. A tengerifű falidísz használata egyfajta különleges benyomást kelt otthonodban.

Asszociációk

A természetben bukkanhatunk a legtöbb asszociációs lehetőségre. A faág, levél, kő formája, a víz fodrozódása, a bogyós fák fürtjei stb. olyan szépséget rejtenek, melyek megihletik a bútorok, üvegtárgyak, textíliák tervezőit és készítőit. Ezt a hangulatot közvetíti a Raffia tükör etno stílusban.

A natúr, természetes otthon közelebb hozza otthonodba a természetet, -szinte érzed a dzsungel, erdő illatát.

Raffia tükör etno stílusban KOHIRA

A tengerifű tükör/falidísz mérete: 43 cm

Kezelése: puha, enyhén nedves ronggyal tisztítsd.

Kövessen a Facebook:
https://www.facebook.com/otthonodkincsei.hu

Ha a termékkel kapcsolatban kérdése van, a Kapcsolat oldalon található elérhetőségeken nagyon gyorsan válaszolunk.

 

Méretek 43 × 43 × 3 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Raffia tükör etno stílusban KOHIRA 40 x 31 cm” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart