Sale!

Romantikus juta szőnyeg kerek PATNA 140 x 140 cm antiallergén

Original price was: 43 900 Ft.Current price is: 24 500 Ft.

A Patna prémium juta szőnyeg (D140) nagyon tartós és természetes szépségű, mivel kézzel szövik, -különleges és részletgazdag a kivitelezése. A szőnyeg a juta növény rostban gazdag szárából készített fonalból készül. Ezeknek a daraboknak a természetes megjelenése a fonal színeiben is tükröződik, amelyek kissé eltérhetnek. Tartsa a szőnyegét hosszú ideig frissen és tisztán, rendszeresen porszívózva és forgatva, nehogy kifakuljon. Baleset esetén enyhén nedves ruhával távolítsa el a foltokat.

Indiából érkezett, az ottaniak szorgos keze munkája által ez a csodaszép, extra trendi szőnyeg. A juta színek közül a világosabb,selymes árnyalatot képviseli.

Antiallergén szőnyeg,  mivel természetes anyag, így semmilyen allergén, -por, atka stb. nem tud benne maradni. Alapos porszívózás után, enyhe mosószeres ruhával áttörölhető, frissíthető.

Átmérő: 140 x 140 cm

Elfogyott

Romantikus juta szőnyeg kerek PATNA 140 x 140 cm antiallergén

Prémium juta szőnyeg (D140) nagyon tartós és természetes szépségű, mivel kézzel szövik,-és különleges-részletgazdag a kivitelezése. A szőnyeg a juta növény rostban gazdag szárából készített fonalból készül. Ezeknek a daraboknak a természetes megjelenése a fonal színeiben is tükröződik, amelyek kissé eltérhetnek. Tartsa a szőnyegét hosszú ideig frissen és tisztán, rendszeresen porszívózva és forgatva, nehogy kifakuljon. Baleset esetén enyhén nedves ruhával távolítsa el a foltokat.

A juta egy természetes anyag, amely érzékeny az UV-fényre, különösen akkor, ha színezve is van. Ez azt jelenti, hogy ha a szőnyegek közvetlen napfény hatásának vannak kitéve, a színei nagyon hamar kifakulnak.

A juta szőnyegek érzékenyek a nedvességre, ezért csak beltéren vagy szabadban, tető alatt szabad használni.

Természetes prémium juta szőnyeg

Hosszú, puha, fényes növényi rost, mely durva, erős fonalakká sodorható. A juta szőnyeg érzékeny a nedvességre, nagyon tartósak, és jobb hangszigetelő képességgel rendelkeznek, mint a mesterséges alapanyagból előállított szőnyegek. A juta szőnyeg fő jellemzője, hogy organikus és mivel  természetes anyagból készülnek általában újrahasznosíthatók.

Ha a most trendi etno stílust követjük, akkor a szobabelsőnk nude árnyalatokban fog úszkálni. A színskála a melegebb barnás árnyalatoktól az egészen halvány piszkos fehérig fog terjedni. A közkedvelten használt anyagok közt szerepel a rattan, a vesszőfonással készült tárgyak, a nád, bambusz a gyapjú, a len. Ha az etno helyett inkább a dzsungeles oldalra szeretnénk elbillenteni a mérleg serpenyőjét, akkor a nude színeket feldobhatjuk kékes-szürkével, melyet akár falszínként is használhatunk! Jól mutatnak a levélminták

Romantikus juta szőnyeg kerek PATNA 140 cm – Indiából érkezett, az ottaniak szorgos keze munkája által ez a csodaszép, extra trendi szőnyeg. A juta színek közül a világosabb, selymes árnyalatot képviseli.

Kövessen a Facebook:
https://www.facebook.com/otthonodkincsei.hu

Ha a termékkel kapcsolatban kérdése van, a Kapcsolat oldalon található elérhetőségeken nagyon gyorsan válaszolunk.

Tömeg 4 kg
Méretek 150 × 150 × 1,5 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Romantikus juta szőnyeg kerek PATNA 140 x 140 cm antiallergén” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart