,

Tányéralátét 2 db KANDLA 35 cm

8 400 Ft

Tányéralátét szett vagy falidísz,mely  fonott tengeri fűből készült, és egy multifunkcionális lakberendezési termék.. Tökéletes asztaldísz, de a tálalást is megkönnyítheted vele. Hogy valami pluszt adjon neki, a végeit nem vágják le, így ezek az alátétek igazi szemet gyönyörködtetőek!

Ez a tengerfű tányéralátét strapabíró és alaktartó. Ráadásul remekül mutat az asztalon, így praktikus segítőtársa és remek kiegészítője lesz. Az alátét tányér alá, vagy a dohányzóasztal közepén díszként is használható. Anyaga természetes és ekológus.

Természetes anyagok:

Ma a természetes anyagokkal, és nude színekkel kombináló, letisztult etno stílus a legnépszerűbb, melyen belül megjelennek a fonott székek, asztalok, a különféle szőtt, fonott és sodort fali dekorációk, illetve a tőlünk idegen népek, vallások szimbólumai, és mintái, illetve általánosabb geometrikus minták is.

Persze ezeket az az etno nem áthozza ezekből a kultúrákból az otthonokat: inkább csak inspirálódunk a különféle egzotikumok láttán, majd saját otthonunkban is elhelyezünk kisebb-nagyobb felületeken olyan elemeket, melyeket ezekből kiemelünk. Sok esetben keverjük is modern megoldásokkal, más lakberendezési trendekkel a stílusokat. Az etno stílus tehát a természeti népek lakberendezési stílusát modern formába öntő lakberendezési stílusirányzat amelyet kiválóan képviselik a tengerifű alátétek.

Szerencsére az etno stílusnak köszönhetően sokféleképpen alkalmazhatod a lakásban. Falidíszként is kíválóan funkcionál, egyéb más természetes kiegészítőkkel, amelyeket webshopunkban is megtalálsz.

 

Rusztikus hatású, enyhén viaszos felületű, jól tisztítható anyag. Nedvességtűrő.

Nem színezhető, nem foltosodik, még a vörösbor sem hagy rajta foltot!

Anyaga: Tengeri fű

Mérete: 35 cm.

Szín: Natúr

https://www.facebook.com/otthonodkincsei.hu

 

Elfogyott

A tányéralátét egy multifunkcionális lakberendezési kellék!

Tányéralátét, mely tökéletes asztaldísz, de a tálalást is megkönnyítheted vele, hiszen bármely tányérnak vagy edénynek tányéralátétként alkalmas . Különlegesége abban rejlik, hogy a végeit nem vágják le, így ezek az alátétek igazi szemet gyönyörködtetően rojtosak!

Ez a tengerfű tányéralátét strapabíró és alaktartó. Ráadásul remekül mutat az asztalon, így praktikus segítőtársa és remek kiegészítője lesz. A tengerifű tányéralátét szett tálaláshoz, vagy a dohányzóasztal közepére díszként, vagy falidísznek is használhatod. Anyaga természetes és ekológus.

Természetes anyagok:

Ma a természetes anyagokkal, és nude színekkel kombináló, letisztult etno stílus a legnépszerűbb, melyen belül megjelennek a fonott székek, asztalok, a különféle szőtt, fonott és sodort fali dekorációk, illetve a tőlünk idegen népek, vallások szimbólumai, és mintái, illetve általánosabb geometrikus minták is.

Etno stílus:

Persze ezeket az az etno nem áthozza ezekből a kultúrákból az otthonokat: inkább csak inspirálódunk a különféle egzotikumok láttán, majd saját otthonunkban is elhelyezünk kisebb-nagyobb felületeken olyan elemeket, melyeket ezekből kiemelünk. Sok esetben keverjük is modern megoldásokkal, más lakberendezési trendekkel a stílusokat. Az etno stílus tehát a természeti népek lakberendezési stílusát modern formába öntő lakberendezési stílusirányzat amelyet kiválóan képviseli a tengerifű tányéralátét/falidísz.

Etno stílus:

Ha a most trendi etno stílust követjük, akkor a szobabelsőnk nude árnyalatokban fog úszkálni. A színskála a melegebb barnás árnyalatoktól az egészen halvány piszkos fehérig fog terjedni. A közkedvelten használt anyagok közt szerepel a rattan, a vesszőfonással készült tárgyak, a nád, bambusz a gyapjú, a len. A tengerifű színe is ezek közé tartozik, bátran helyezd el a falidíszt a falaidon. Ha az etno helyett inkább a dzsungeles oldalra szeretnénk elbillenteni a mérleg serpenyőjét, akkor a nude színeket feldobhatjuk kékes-szürkével, melyet akár falszínként is használhatunk! Jól mutatnak a levélminták is, és a hidegebb zöld színek a lakástextíliákon.

Tengerifű dekoráció:-Tányéralátét szett

Szerencsére az etno stílusnak köszönhetően tányéralátéteket sokféleképpen alkalmazhatod a lakásban. Falidíszként is kíválóan funkcionál egymagában vagy csoportban, tányéralátétként és bármilyen díszelemként egyéb más természetes kiegészítőkkel, amelyeket webshopunkban is megtalálsz.

Ezek a gyönyörű dekorációk természetes tengeri fűből készültek. Organikus textúrájuk minden belső teret felpezsdít, a falaknak gyönyörű bohém megjelenést kölcsönöznek. Egyedi kiegészítők minden falra egymagában vagy csoportosan.

Tányéralátét:

A tányéralátét rusztikus hatású, enyhén viaszos felületű, jól tisztítható anyag. Nedvességtűrő. Nem színezhető, nem foltosodik, még a vörösbor sem hagy rajta foltot! Anyaga: Tengeri fű Mérete: 35 cm. Szín: Natúr

Amennyiben tovább szeretnél olvasgati ebben a témában, cikkek itt.

Ha további kérdése van a termékkel kapcsolatban, a Kapcsolat oldalon található elérhetőségek bármelyikén felteheti!

Méretek 35 × 35 × 1 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tányéralátét 2 db KANDLA 35 cm” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart