Tengerifű függőlámpa SUN 30 x 26 cm

12 900 Ft

Tengerifű függőlámpa az igazi naturális tér érzetéért. Függesztheted egymagában de akár csoportban is. Webshopunkban találsz ehhez a lámpához is illő lakberendezési dekorációt bőven.

Àtmèrője 30 cm, magassága 26 cm. A kàbel hossza 95 cm.

Elfogyott

Tengerifű függőlámpa mellyel skandináv természetessèget csempészhetsz az otthonodba. A meleg hangulat garantàlt ezzel a lámpabúrával. Kézzel készült, temészetes tengerifű színe megnyugtat, és nagyon illik bármilyen berendezéshez.

Hogyan lehet felismerni a skandináv stílust? Tengerifű függőlámpa az enteriőrben.

Az első bekezdésben már adtunk egy kis ízelítőt és betekintést abba, hogy a skandináv stílus milyen tulajdonságokat rejt magában. A melléknevek felsorolása mellett vissza is mehetünk az időben. A skandináv stílus gyökerei a távoli múltba nyúlnak vissza. Az idő egy nagyon átgondolt és egyben minimalista koncepcióvá tette. Ha nem szeret hogy sok minden veszi körül, és inkább a minőségi és igényes elrendezést szereti, modern paraméterekkel, akkor ez a legjobb választás otthonába.

A skandináv stílus elemei otthon

1)    Kezdjük a padlóval. A világos fa tónusai dominálnak a skandináv otthonokban. Többnyire tölgyfa. Általában a legkülönlegesebb elem szerepét tölti be.

2)    Minimalista bútorokA kevesebb több. És az egyszerűségben rejlik a szépség. Mindkettő klisé, de egyben jellegzetes alapelemei a skandináv bútoroknak és annak elrendezésének..

3)    Finom vonalak és felületek. A skandináv stílustól ne várjon jellegzetes formatervezési divatot. Ez vonatkozik minden termék formájára és anyagára is. A fa és a tiszta vonalak elengedhetetlenek..

 4) Nincsenek vad színek A tompa színek (fehér, szürke, krém, bézs) nem egyenlők az unalmas helyiségekkel, ellenkezőleg, hangsúlyozzák tágasságukat.

5)    Értelmes kiegészítők. A giccs hiánya, a funkcionalitás hangsúlyozása. A skandináv stílusú kiegészítők általában minimalista megjelenésűek, és hasznosnak bizonyulnak otthonában. Tipikus kiegészítők például a tükrök, a textíliák (takarók, párnák, ágytakarók), vagy a festmények és fényképek.

6)    Természetes fény. Nagy francia vagy klasszikus ablakok, a függönyök gyakori hiánya. Hogy az ablakokon keresztül elegendő napfény jusson be a szobába. Ezt az elemet követi a lámpák vagy izzók tervezése, amelyek a skandináv stílusra épülnek. Erről pedig a következő mondatokban bővebben is szó lesz.

Fények (skandináv) stílusban- Tengerifű függőlámpa SUN

Otthonának minden szeglete egy olyan hely, amelyet egy gyönyörű ház reinkarnációjává varázsolhat, amely Oslo vagy Stockholm külvárosában áll. Nézzük meg együtt az egyes szobákat. A kültéri kanyarokat sem hagyhatjuk ki.

Nappali

Ott kezdjük, ahol a legtöbben a legtöbb időt töltjük a hálószobán kívül. És kezdjük felülről. A mennyezeti lámpák tökéletes eszközei a skandináv otthoni hangulat megteremtésének. A függőcsillár lámpaernyő természetes színeit párosíthatja, különösen a bútor fa részeivel. Mivel a skandináv stílus magában foglalja a teljesen fából készült bútorokat és a fa és egyéb anyagok (főleg a fém) kombinációját, az utazás nem lesz nehéz. Ezt a stílust képviseli a most bemutatott Tengerifű függőlámpa.

A természet színei

A természetes szín tökéletes ellentétben áll a skandináv stílus másik fontos jellemzőjével – a fekete színnel. Ráadásul az általa sugárzott fénynek az a célja, hogy sötétedés után az egész tér legjellegzetesebb elemévé váljon.

Példa a webshopunkból:  Íves rattan állólámpa INDIRA , Tengerifű függőlámpa , Marli rattan függőlámpa
Hálószoba

A mennyezeti lámpák mellett a szobák legszembetűnőbb skandináv stílusú hordozói a lámpák. És nem csak a designer darabok. A lámpa mindenekelőtt a hangulatos élet megteremtésének forrása, amelyre a skandináv országok lakossága nagy hangsúlyt fektet. A véget nem érő éjszakák és az ablakok mögött napokig, hetekig tartó borongós idő némi segítséget igényel. Ha nincs természetes fény a tűzből kandalló formájában, akkor azt a lámpa tökéletesen reprezentálja. Ez persze nem csak a messzi északon igaz, szélességi körünkön is találkozunk olyan napokkal, amikor egyszerűen a legjobb választás egy kellemes könyvvel, felkapcsolt lámpával lefeküdni egy ágyra.

Példa a webshopunkból: Mangófa asztali lámpa, Goldie asztali lámpa, Tenferifű függőlámpa, Marli rattan függőlámpa
Kültéri terek
A skandináv stílus

.. nyitott stílus, és a többi stílusból is kiveszi a legjobbat. Főleg más európai országokból. A füzér stílusú kültéri világítás gyökerei az ókori Görögországban és Rómában vannak. Az ókori rómaiak és görögök először használtak természetes motívumokat dekoratív füzérláncokhoz, és virágokból vagy gyümölcsökből állították össze őket. Évszázadokon keresztül vártunk Edisonra és az izzójára, hogy létrejöhessenek a mai fényláncok (füzérek).

A skandináv világítás jellemzői

A skandináv stílusúak jellemzőiket követik – természetes meleg fény és kontrasztos sötét lánc. Egy szabadtéri lánccal akár egy hétköznapi vacsorát is romantikus élménnyé varázsolhat a hét közepén.

Ha további kérdése van a termékkel kapcsolatban, a Kapcsolat oldalon található elérhetőségek bármelyikén felteheti!

További cikkek a naturális lakberendezésről itt.

Méretek 95 × 30 × 26 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tengerifű függőlámpa SUN 30 x 26 cm” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart