Violin vintage türkiz kerek szőnyeg 200 x 200 cm

66 800 Ft bruttó ár

Antiallergén vintage kerek szőnyeg, melynek anyaga úgy lett megkomponálva, hogy semmilyen allergén, -por, atka stb. nem tud benne maradni. Alapos porszívózás után, enyhe mosószeres ruhával áttörölhető, frissíthető.

A Violin vintage kerek szőnyeg egy perzsa és egy vintage szőnyeg tökéletes kombinációja, és igazi szemet gyönyörködtető a belső térben. A dizájnt eredeti, autentikus perzsa szőnyegek ihlették. A színek rusztikus és ipari hangulatot keltenek, és meleg hangulatot teremtenek a helyiségben. Petrolkék-türkiz-szürke-beige színe minden bútorhoz illik.

Violin vintage türkiz kerek szőnyeg mérete: 200 x 200 cm

A webshopban lévő 200 cm-es méreten kívül, a többi méret rendelhető.

Elfogyott

Violin vintage türkiz kerek szőnyeg 200 x 200 cm

A Violin szőnyeg egy perzsa és egy vintage szőnyeg tökéletes kombinációja, és igazi szemet gyönyörködtető a belső térben. A dizájnt eredeti, autentikus perzsa szőnyegek ihlették. A színek rusztikus és ipari hangulatot keltenek, és meleg hangulatot teremtenek a helyiségben. Petrolkék-türkiz-szürke-beige színe minden bútorhoz illik.

Kövessen a Facebook:
https://www.facebook.com/otthonodkincsei.hu

Ha a termékkel kapcsolatban kérdése van, a Kapcsolat oldalon található elérhetőségeken nagyon gyorsan válaszolunk.

Antiallergén szőnyegek-mesterséges perzsa

A polipropilén fríz szőnyegek magas kopásállóságúak, jól ellenállnak a hőnek,  a hidegre érzékenyek. Az anyaguk antisztatikus, ami azt jelenti, hogy nem vet ki magából szálakat, nem vonzza a port, és könnyen tisztítható. Polipropilén fonalakból állnak, -melyek különböző színűek, és amelyek élénk ragyogást kölcsönöznek a szőnyegnek. A polipropilén egy környezetbarát, mesterséges rost. Magas kopásállóságú, jól ellenáll a hőnek,  a hidegre érzékeny. A Violin vintage türkiz kerek szőnyeg hőkezelt polipropilénből előállított szőnyeg ideális választás allergiásoknak, akik érzékenyek a természetes anyagokra.

Tömeg 6 kg
Méretek 200 × 200 × 1,5 cm
Shopping Cart