Sale!
, ,

Dohányzóasztal szett mangófa STAR 74 x 45 cm

Original price was: 75 600 Ft.Current price is: 49 900 Ft.

Dohányzóasztal – szett mangófa, mely nyújtott csillag alakú, egymásba illeszthető asztalok, csodaszép mangófa asztallapokkal.

Örök darab, mely a nappali szobát hangulatos oázissá változtatja.  Asztallapjai elegendő helyet biztosítanak a televíziózás és mindennapi lét kiegészítőihez, rágcsáláshoz, könyvekhez, magazinokhoz és telefonhoz. A kis dekorációk könnyen elhelyezhetők az asztalokon. A dohányzóasztal-készlet új csillag alakja nagyon modern, és az asztalok összeillesztési módjának változása miatt valódi egyedi fénypontja lesz a nappali szobájának. A fehér vagy fekete fémből készült fémkeret biztosítja a szükséges stabilitást. Az egyes táblákat kissé be lehet tolni egymásba, vagy bármilyen helyiségben szabadon el lehet helyezni őket. A lábak vastag négyzet alakú fekete vascsövekből készültek, tiszta fehér vagy matt fekete színű, porszórt felülettel.

Dohányzóasztal – szett mangófa STAR méretek:

Nagyobb asztallap: 74 x 56 cm. Kisebb asztallap: 56 x 47 cm.

Magassága nagyobb asztal: 45 cm.

Magassága kisebb asztal: 40 cm.

 

 

 

 

 

 

Availability: 1 készleten

Dohányzóasztal szett mangófa STAR 74 x 45 cm

Alakja és mérete a szoba berendezésétől, a rendelkezésre álló helytől és a kanapé típusától függ.

  • A könnyű hozzáférés érdekében ne legyen se túl távol, se túl közel (maximum 45, minimum 35 cm) a kanapétól vagy a foteltől.
  • A dohányzóasztal ne legyen magasabb, de sokkal alacsonyabb sem a kanapé ülőrészénél. Maximum 5 cm különbség az ideális.
  • Vedd figyelembe a kanapé típusát az asztal kiválasztásakor. A kerek vagy négyszögletes  jól illik az egyenlő oldalú sarokkanapéhoz, míg az L alakú kanapéhoz inkább téglalap vagy ovális asztalt válassz.
  • A  szett ne legyen hosszabb, mint a kanapé; ideális esetben nem haladja meg a kanapé hosszának kétharmadát.

A lábak vastag négyzet alakú fekete vascsövekből készültek, tiszta fehér vagy matt fekete színű, porszórt felülettel.

Kövessen a Facebook:
https://www.facebook.com/otthonodkincsei.hu

Ha a termékkel kapcsolatban kérdése van, a Kapcsolat oldalon található elérhetőségeken nagyon gyorsan válaszolunk.

 

  • A tömörfa asztalt rendszeresen meg kell tisztítani a portól és a durva szennyeződésektől. Ehhez használjon puha, enyhén nedves mikroszálas kendőt. Soha ne használjon vegyi tisztítószereket, háztartási tisztítószereket vagy univerzális tisztítószereket, és csak kevés vizet használjon. Ha azonban látható víznyom marad, a felületet a kereskedelemben kapható bútorviasszal vagy bútorfényezővel ápolhatja. A nedvesség és a folyadékok a tömörfa felületek legnagyobb ellenségei. Ha nedvesség kerül az asztalra, azonnal törölje le. Ha túl sokáig folyadék marad az asztallapon, a fa megduzzadhat a nedvességtől. Az asztalok csúnya üveg- és pohárperemének elkerülése érdekében a legjobb, ha poháralátétet használ az italokhoz.

 

Tömeg 13,8 kg
Méretek 35 × 40 × 50 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dohányzóasztal szett mangófa STAR 74 x 45 cm” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart