Sale!
, ,

Kisasztal ezüst színben LEAF 46 x 36 cm

Original price was: 21 600 Ft.Current price is: 16 800 Ft.

Kisasztal ezüst színben, mely gyönyörű a formájának és finom csillogásának köszönhetően. A csinos háromszög alakú oldalasztal tökéletes kiegészítője nappalijának. Az Kisasztal ezüst színben LEAF kiváló minőségű alumíniumból készült, ezüst  színben kapható. A kúpos lábakkal és az érdesített, strukturált tetejével ez az asztal harmonikus összképet ad, és a hozzáillő díszítőelemekkel minden helyen igazi figyelemfelkeltővé válik. Alkalmas kis díszasztalként gyertyákhoz, gyümölcsös tálkákhoz vagy vázákhoz, de tárolóasztalként is használható újságok, könyvek, telefonok és egyebek tárolására. Erkélyre, kertre vagy növényasztalnak is ideális. A folyosón, a nappaliban, az étkezőben stb. A szobák igazi szemet gyönyörködtetőek színes virágokkal, csinos tálkával, gyertyákkal.

Kisasztal ezüst színben, mérete: Magasság:46 cm. Szélesség:36 cm.

Availability: 6 készleten

Kisasztal ezüst színben LEAF 46 x 36 cm

Szürke és ezüst a lakberendezésben.

A lakás, az otthon hangulata nagyban függ a benne uralkodó színektől és attól, hogyan bánunk velük. Vannak színek, melyeknek markánsságát hagyni kell kiteljesedni, vagy éppen valami szelíddel visszafogni. Akadnak színek, amelyeket nyugodtan hagyhatunk fel-feltűnni a lakásban, azonban, ha nagyobb teret kapnának, azzal negatív hatást érnénk el. Az ezüst és a szürke mely csoportba sorolható vajon?

A szürke árnyalatai – Kisasztal ezüst színben LEAF

A szürke manapság nagy divatnak örvend, különösképpen a loft stílus népszerűsége óta. Egyfajta kompromisszum a két véglet, a fehér és a fekete közt: árnyalataival játszva hívogatóvá, simulékonnyá vagy markánssá, elegánsan hűvössé tehetjük a lakást, hogy aztán a berendezés színeivel játszva varázsoljunk belőle igazi otthont.

Az ezüst hűvös eleganciája: Kisasztal ezüst színben LEAF

Az ezüst mindig is elitnek számított, az elegancia része. Fontos viszont, hogy ne vigyük túlzásba a jelenlétét, hiszen az már hivalkodó, vagy egyenesen nyomasztó lenne. Amennyiben szűkösebb tér áll rendelkezésre, csillogtassuk meg több helyen, de kis felületen. Kilincsek, gombok, fogantyúk, ágykeret, kisasztal akár ágytakaró, egy-egy sáv elegáns tapéta, néhány különleges díszpárna.

Szürke szín a térben:

Amennyiben azonban rendelkezésünkre áll elegendő tér egy ilyen markáns színnek, adjuk meg neki, hadd teljesedjen ki.  Az ezüstös csillogású, selymes mintázatú tapéta uralja ugyan a hálószobát, előtte viszont elegáns kontrasztot alkot egy törtfehér vagy krémszínű ágyneművel dúsan vetett ágy. Az ezüst ilyen formán vonzalmat is ébreszthet, ha a megfelelő színnel állítjuk kontrasztba, hiszen a férfias erőt képviseli a nőiesen lágy, tiszta színekkel párosítva.

Kövessen a Facebook:
https://www.facebook.com/otthonodkincsei.hu

Ha a termékkel kapcsolatban kérdése van, a Kapcsolat oldalon található elérhetőségeken nagyon gyorsan válaszolunk.

 

Tömeg 2,8 kg
Méretek 35 × 35 × 46 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kisasztal ezüst színben LEAF 46 x 36 cm” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart