Sale!

Bambusz függőlámpa MULTAN 45 x 45 x 8 cm

Original price was: 18 800 Ft.Current price is: 14 900 Ft.

Bambusz függőlámpa, mely óriási bambusz lámpaernyőjével az idei év kedvence, légies, könnyű és olyan csinos!
A Multan lámpa szép natúr mangófa színe bármilyen típusú belsőépítészetben és a ház minden helyiségében megállja a helyét.

A lámpaernyő mérete: 45 x 45 x 8 cm

Availability: 2 készleten

Bambusz függőlámpa, óriási légies lámpaernyővel, -amely idei év kedvence, könnyű és olyan csinos!
A Multan bambusz függőlámpa bármilyen típusú belsőépítészetben és a ház minden helyiségében megállja a helyét finom vonalaival.

1. Bambusz függőlámpa a természet jegyében

Az év egyik nagy lakberendezési trendje a természet megjelenítése a dekorációban. Sokat fogjuk látni a természetes anyagokat és a földes színeket, ahol különösen az aranybarna és a finom tejeskávé szín lesz a fókuszban. A természet mintái és a gyönyörű arany árnyalatok különösen a bútorokon és a belső tereken keresztül jelennek meg.

A népszerűség oka az ökológiára, a fenntarthatóságra és általában az egészséges életmódra fordított nagyobb hangsúly. Sokféle természetes anyag létezik a lakberendezésben, ezek közül kiemeltünk néhány példát:

Rattan:

A rattan fenntartható természetes anyag. Az anyag félig rusztikus megjelenésű, ugyanakkor megőrzi az egyéni és stílusos megjelenését, így minden otthonba illik elsősorban lámpák, kosarak, fonott tárolók formájában. Ilyen különleges darab a Multan bambusz függőlámpa is.

Juta:

A juta strapabíró anyag, így ideálisan használható szőnyegként vagy tányér alátétként pl. az étkezőasztalon vagy a nappaliban.
A juta szőnyegeknek általában gyönyörű fonatja van, amely valódi dísze lesz otthonodnak.

Pamut:

Az egyik legtermészetesebb anyag, amelyet gyapotnövényből készítenek és elsősorban ruhákhoz használják. A pamut ágyneműk, törölközők, szőnyegek anyagának is ideális, mivel légáteresztő, nedvszívó és kellemes tapintású. Otthonodban kényelmes pamut ágyneműt használj és puha pamut törölközőkkel díszítsd a fürdőszobádat. Ezek a darabok a földes, aranybarna színeivel szintén hangsúlyozza a természetességet.

Parafa:

A parafa természetes anyag, amelyet fák kérgéből állítanak elő. Ez egy fenntartható anyag, mivel minden évben ugyanannak a fának a kérgét hántják le, ezáltal újra felhasználják a fa képességeit. Ráadásul szuper erős anyag, nagy kopásállósággal, így akár több évig is használhatod. A parafa különösen jól használható dugóként, fedőkhöz és hasonlókhoz, mivel szinte egyáltalán nem ereszti át a levegőt és a vizet. Ezen túlmenően tűzálló anyag is, ami különösen a konyhában teszi jól használhatóvá a parafát.

A parafa tulajdonságai:

A parafának ezen kívül megvan az a csodálatos tulajdonsága, hogy elnyeli a hanghullámokat. Ezért előnyösen díszítheted a falat parafatáblával, amely egyszerre praktikus, hogy mindig szem előtt legyenek papírjaid és képeid, miközben a tábla javítja a szoba akusztikáját. A parafa valóban azt az érzést kelti, hogy a természet nyers megjelenésével az otthonodba került és a dekoráció természetes részévé vált.

 

2. Földszínek – Bambusz függőlámpa otthon, a természet színpalettáján

2022-ben még jobban figyelünk a mély földes és természetes színekre. Ezek segítik a nyugodt légkör megteremtését az otthonunkban, és ellenpontozzák az idei évre is jellemző vidám és cukros pasztellszíneket. A nyugodt földszínek különösen  dominálnak majd.  A homokos tengerpartra, egy késő nyári mezőre vagy egy aranyló őszi erdőre emlékeztetnek. A színeket a természet saját árnyalatai ihletették. A bambusz függőlámpa ezt a színvilágot képviseli.

A bézs, barna, terrakotta színek, égetett árnyalatok, tompított arany tónusok és nyugodt földszínek segítenek idén uralni a lakberendezést. Ezeket azért szeretjük, mert a földszínek és a natúr színek tökéletes színek az otthon díszítésére. Mindkettő keverhető erősebb színekkel és hozzájárulnak a nyugodt, harmonikus hangulathoz az otthonunkban. A barna és a terrakotta árnyalatai meleg hangulatot kölcsönöznek és a természetre emlékeztetnek. A mély színek kontrasztot alkotnak a fehérebb falakkal és a hideg árnyalatokkal, amelyek egyébként gyakran érvényesülnek otthoni dekorációban.

3. Pasztellek

A pasztellszín az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít a lakberendezésben. Ez a trend 2022-ben is folytatódik. A pasztellszínek különösen vázák, mécsesek és gyertyák formájában jelennek meg, de több lakástextílián is láthatóak.

Pasztellszínek harmóniája

A pasztellszínek csodálatosan hozzájárulnak a skandináv stílushoz. Ez a stílus semleges színekből áll, így a pasztell egyszerre boldogságot teremt és játékosságával megfűszerezi a dekorációt a szobában. Az északi dekoráció főként semleges árnyalatokból áll, mint például fehér, fekete és szürke. A Multan bambusz függőlámpa lámpabúrája is ezt a finom, lágyságot tükrözi.

Pasztellszínű dekorációval több fény és tágabb tér érzetét keltheted, így nagyobbnak tűnhet az otthonod. A gyönyörű színek harmonikus és kellemes légkört teremtenek. A 2022-es év rengeteg finom pasztellszínt kínál – és miért elégednél meg egy egységes színnel, ha a teljes színpalettát használhatod?  A kerámia 2022-ben is az egyik nagy trend lesz. Kombináld a két irányzatot úgy, hogy gyönyörű pasztell színű kerámiákat választasz, és ezzel adsz egy kis színt az otthoni dekorációhoz.

4. Organikus formák-a Bambusz függőlámpa kecsessége

Az organikus formák, az egyenetlen élek és a hullámos dizájn megjelentek a belsőépítészetben. 2022-ben is nagy trenddé váltak. Főleg a vázák és a gyertyatartók lesznek láthatóak majd hullámos kivitelezésben, de a puha, organikus formájú bútorok is egyre népszerűbbek lesznek. A hullámos dizájn exkluzív és gyönyörű megjelenést kölcsönöz, amely modern és természetes módon fűszerezi a belső kialakítást.

Csodás kontrasztok

Látni fogjuk a bútorok, lámpák és keretek organikus dizájnját is, ahol a hullámos kifejezés segít dinamikus megjelenést adni a belső térnek. Az egyenetlen és organikus formák gyönyörű kontrasztban állnak a lakás többi formájával, amelyek általában szögletesek vagy egyenes vonalúak. Ezáltal az organikus formák segítenek egyensúlyba hozni a modern dekorációt és harmonikusabbá teszik az összbenyomást, ami nyugalmat teremt a szemnek.

Organikus vonalak-a Bambusz függőlámpa hullámzása a levegőben

Az organikus formák új irányzata a belsőépítészetben egyfajta leszámolásnak tekinthető a tökéletes egyenes vonalakkal, amelyek régóta jellemzik a modern belsőépítészetet. Az organikus, szeszélyes formák inkább a természet formáit próbálják utánozni, mint a tenger hullámai, a fa kérge, a táj vagy a felhők. A lágy megjelenés nyugodt formáival, éles szélek és vonalak nélkül segít megnyugtató kifejezést teremteni a belső kialakításban.

Lágy vonalak

Ha szeretnéd még jobban bevinni otthonodba az organikus formákat, választhatsz olyan puha vonalú kanapét, ahol az éles sarkok és szögek kisimulnak. A lágy vonalak extra hívogatóvá teszik a bútort és növelik a kényelmet, mivel a lekerekített élek átölelik és követik a test formáját.

Kövessen a Facebook:
https://www.facebook.com/otthonodkincsei.hu

Ha a termékkel kapcsolatban kérdése van, a Kapcsolat oldalon található elérhetőségeken nagyon gyorsan válaszolunk.

 

 

Tömeg 1 kg
Méretek 47 × 47 × 10 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bambusz függőlámpa MULTAN 45 x 45 x 8 cm” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart