Sale!
, , , ,

Kerek juta szőnyeg NADIN 155 x 155 cm antiallergén prémium

Original price was: 48 400 Ft.Current price is: 38 900 Ft.

Antiallergén juta kerek szőnyeg, természetes anyag, így semmilyen allergén, -por, atka stb. nem tud benne maradni. Alapos porszívózás után, enyhe mosószeres ruhával áttörölhető, frissíthető.

A kerek juta szőnyeg NADIN nagyon tartós és természetes szépségű, mivel kézzel szövik. A juta növény rostban gazdag szárából készített fonalból szövik. Ezeknek a szőnyegeknek a természetes megjelenése a fonal színeiben is tükröződik, amelyek kissé eltérhetnek. Tartsa a szőnyegét hosszú ideig frissen és tisztán, rendszeresen porszívózva és forgatva, nehogy kifakuljon. Baleset esetén enyhén nedves ruhával távolítsa el a foltokat.

A juta egy természetes anyag, amely érzékeny az UV-fényre, különösen akkor, ha színezve is van. Ez azt jelenti, hogy ha a szőnyegek közvetlen napfény hatásának vannak kitéve, a színei nagyon hamar kifakulnak.

A szőnyegek érzékenyek a nedvességre, ezért csak beltéren vagy szabadban, tető alatt szabad használni.

Természetes juta

Hosszú, puha, fényes növényi rost, mely durva, erős fonalakká sodorható. A juta szőnyeg érzékeny a nedvességre, nagyon tartósak, és jobb hangszigetelő képességgel rendelkeznek, mint a mesterséges alapanyagból előállított szőnyegek. A jutaszőnyeg fő jellemzője, hogy organikus és mivel  természetes anyagból készülnek általában újrahasznosíthatók.

Trendek:

Ha a most trendi etno stílust követjük, akkor a szobabelsőnk nude árnyalatokban fog úszkálni. A színskála a melegebb barnás árnyalatoktól az egészen halvány piszkos fehérig fog terjedni. A közkedvelten használt anyagok közt szerepel a rattan, a vesszőfonással készült tárgyak, a nád, bambusz a gyapjú, a len. Ha az etno helyett inkább a dzsungeles oldalra szeretnénk elbillenteni a mérleg serpenyőjét, akkor a nude színeket feldobhatjuk kékes-szürkével, melyet akár falszínként is használhatunk! Jól mutatnak a levélminták is, és a hidegebb zöld színek a lakástextíliákon.

Kezelése:

-Tartsa a szőnyegét hosszú ideig frissen és tisztán, rendszeresen porszívózva és forgatva, nehogy kifakuljon.

Baleset esetén enyhén nedves ruhával távolítsa el a foltokat.

-Ne lépjen rá cipővel, hogy sokáig  szép és tartós maradjon!

-Ne mossa semmilyen formában. A juta szőnyegek érzékenyek a nedvességre, ezért csak beltéren vagy szabadban, tető alatt szabad használni. A juta egy természetes anyag, amely érzékeny az UV-fényre, különösen akkor, ha színezve is van. Ez azt jelenti, hogy ha a szőnyegek közvetlen napfény hatásának vannak kitéve, a színei nagyon hamar kifakulnak.

Mérete: 155 x 155 cm.

Kerek juta szőnyeg NADIN 155 x 155 cm antiallergén prémium

 

Elfogyott

Kerek juta szőnyeg NADIN 155 x 155 cm antiallergén prémium

Juta szőnyeg, mely nagyon tartós és természetes szépségű, mivel kézzel szövik őket, a juta növény rostban gazdag szárából készített fonalból. A NADIN juta szőnyeg kiemelkedik a különleges rojtos szélével. Ezeknek a szőnyegeknek a természetes megjelenése a fonal színeiben is tükröződik, amelyek kissé eltérhetnek.

Természetes juta:

Hosszú, puha, fényes növényi rost, mely durva, erős fonalakká sodorható. A kerek juta szőnyeg érzékeny a nedvességre, nagyon tartósak, és jobb hangszigetelő képességgel rendelkeznek, mint a mesterséges alapanyagból előállított szőnyegek. A juta lábtörlő fő jellemzője, hogy organikus és mivel  természetes anyagból készülnek általában újrahasznosíthatók.

Stílusok:

Ha a most trendi etno stílust követjük, akkor a szobabelsőnk nude árnyalatokban fog úszkálni. A színskála a melegebb barnás árnyalatoktól az egészen halvány piszkos fehérig fog terjedni. A közkedvelten használt anyagok közt szerepel a rattan, a vesszőfonással készült tárgyak, a nád, bambusz a gyapjú, a len.

Kerek juta szőnyeg NADIN 155 x 155 cm antiallergén prémium

 

Kövessen a Facebook:
https://www.facebook.com/otthonodkincsei.hu

Ha a termékkel kapcsolatban kérdése van, a Kapcsolat oldalon található elérhetőségeken nagyon gyorsan válaszolunk.

 

Tömeg 4,2 kg
Méretek 160 × 30 × 30 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kerek juta szőnyeg NADIN 155 x 155 cm antiallergén prémium” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart