,

Modern fém arany falidísz tükrökkel 78cm. RUNNIE

12 900 Ft

Modern fém tükör falidísz RUNNIE, különleges, és egyedi lakáskiegészítő light-arany csillanással.

Mèrete: 78cm×58cm.

Elfogyott

Modern fém arany falidísz 5 darab tükörrel, izgalmas light arany színben. Hàlòszobàba, kanapè fölè, de a lakásunkban bàrhová feltehető, mutatós darab

Egyszerűség-modern fém arany falidísz

A modern stílust mindenek előtt az egyszerűsége miatt kedveljük, amely örökérvényű esztétikával ruházza fel ezt az irányzatot. A modern otthonokat a letisztult vonalak, barátságos pasztellszínek és funkcionalitás jellemzi, s mindemellett kényelmesek és barátságosak.
Nézzük meg közelebbről, mit is jelent a modern jelző a lakberendezésben!

Mit nevezünk modern lakberendezésnek? 

A modern stílus az egyik legkedveltebb irányzat a lakberendezésben. A modern stílusú bútorok és dekorációk a természetes anyagokat, a semleges vagy földszíneket, valamint a felesleges részletek megszüntetését ünneplik. Az összkép tiszta, rendezett, mégis barátságos és meleg. Ezt a stílust gyakran összekeverik a kortárs irányzattal, és bár annak ellenére, hogy sok hasonlóság van a kettő között, teljesen mást takarnak. A kortárs stílus folyamatosan fejlődik, napjaink aktuális trendjeit követi, míg a modern egy konkrét időszakra, a 20. század elejétől közepéig tartó időszakra utal. A skandináv, a század közepi és a posztmodern dizájn keveréke az, amit ma modern stílusnak hívunk a lakberendezésben.

Geometrikus formavilág-Modern fém arany falidísz

A modern stílus mögött meghúzódó filozófia tökéletes lakberendezési opciót kínál azok számára, akik szeretik az egyszerűséget, tiszta vonalakat és szellős, nyitott tereket, s mindezt úgy, hogy közben barátságos és hangulatos marad az otthon. Az igazi modern lakberendezés legfőbb jellemzői:

•       Alacsony, vízszintes bútorok letisztult vonalakkal

•       Sok természetes fény, nagy ablakok

•       Természetes anyagok, például festetlen fa, fémek, bőr és természetes textíliák

•       Neutrális, halvány színpaletta

•       Fényvisszaverő felületek, például acél, króm vagy üveg

•       Természetes fák és furnér

•       A szerkezeti elemek (például beton vagy gerendák) gyakran szabadon maradnak

•       Geometrikus formavilág (de nem kizáró elem egy gömbölyded forma sem, ellenkezőleg, kimondottan ajánlott egy-egy ilyet vegyíteni a bútorok és dekorációk közé)

Színvilág

Ha a modern stílusú lakberendezés mellett döntünk, akkor színek tekintetében mindenképp monokróm palettát válasszunk, amelyet néhány alapszínnel (sárga, piros, kék) és földszínekkel egészíthetünk ki. Ilyen például a bézs és szürke árnyalatai, de a zöld és kék krémesebb, pasztellesebb variánsai is remek választások lehetnek egy modern stílusú térben.

A semleges színpalettának sok előnye van; például nem ununk rá hamar, nyugtató és sokféle bútorral, kiegészítővel kombinálható. De ha nem vigyázunk, a végeredmény akár túl egysíkú is lehet. Éppen ezért érdemes a monokróm színvilágot még legalább egy erősen eltérő színnel feldobni, amely megjelenhet egy falfelületen, textílián, bútorkárpiton.

Bútorok és kiegészítők-Modern fém arany falidísz

A modern stílus bútorai, csakúgy, mint a formatervezésben és építészetben, az egyszerűség és funkcionalitás nagykövetei. Geometrikus vonalak, alacsony, vízszintes vonalvezetésű bútorok – ezek az alappillérei a modern stílusú lakberendezésnek, kiegészülve az előző fejezetben említett színekkel. A bútorok és kiegészítők általában természetes anyagokból készülnek: festetlen fa, bőr, acél, króm vagy üveg, emellett könnyed, légies formájúak, gyakran látható lábakkal. A műanyag itt tabunak számít.  A modern stílus a minimállal ellentétben bár preferálja az egyenes vonalakat, nem zárja ki a kerek, íves formákat sem. Sőt, nagyon izgalmas hatást érhetünk el, ha becsempészünk egy-egy gömbölyded formát, ami még barátságosabbá varázsolhatja az összképet lakásunkban.

Izgalmas lehetőségek-Modern fém arany faliképek

A modern stílusban sokat találkozhatunk geometrikus formákkal – megjelenik a lámpákban, asztalokban és kisebb dekorációs elemekben, például vázákban. A modern stílusban a szögletes formák mellett, nyugodtan lehet kerek, íves vonalakat is használni, sőt, ettől lesz igazán trendi és különleges ez a stílus. Becsempészhetünk egy-egy izgalmasabb textiliát, szőnyeget, vagy érdekes kárpitozású fotelt, széket, mely otthonunk kiemelt díszévé is válhat.

Dekoráció

Ha a dekorációról beszélünk, emlékezzünk rá, hogy a modern stílus fontos tulajdonsága, hogy mindenek előtt a funkciót szereti, majd azt követi a forma: a modern világában semmi nem létezik csupán az esztétikum miatt, minden tárgynak és bútornak a használóját kell szolgálnia. A 20. század közepén, a modernizmus fénykorában született meg a gondolat a formatervezésben, miszerint „a jó design célja jobbá tenni az életet”. Ez az a mondat, ami a mai napig legjobban összefoglalja a modern stílus esszenciáját.

Ha további kérdése van a termékkel kapcsolatban, a Kapcsolat oldalon található elérhetőségek bármelyikén felteheti!

Többet olvashat a modern lakberendezésről itt.

 

Tömeg 1,7 kg
Méretek 78 × 58 × 4 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Modern fém arany falidísz tükrökkel 78cm. RUNNIE” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart