Bambusz dekor LEAF fekete-natúr 30 x 24 cm

3 500 Ft

Bambusz dekoráció az Otthonod meleg és izgalmas hangulatáért. A fekete-natúr kivitelezés enyhe kontrasztot adhat a többi természetes színű kiegészítőidhez.

Barna-natúr és türkiz natúr színekben, és meleg barna és natúr színben,Xl-es méretben is megtalálható a webshopban.

Mérete:30x24cm. Gyártás helye: Indonézia

 

 

Elfogyott

Bambusz dekor az izgalmas hatásokért, és naturális megjelenésért.

Természetes és neutrális

Szilárdan tartja magát a természetes anyagokat felvonultató, északi gyökerű stílus. Aki ezt választja, egy csendes, nyugodt szigetet épít magának a városi forgatagban. Fehér falak, natúr fabútorok, faparketta, emellett a kő, a háncs, a gyapjú és a lenvászon uralja a teret. A fehérhez szinte árnyékként csatlakoznak a halvány, meleg tónusú szürkék és bézsek. Nincsenek feltűnő minták, erős színek, maximum egy-egy kiegészítő, például fekete lámpák, vagy fekete bambusz dekoációk. Jól illik ebbe a színvilágba a matt réz vagy a szálcsiszolt acél, a lámpákon túl a csapok és a gépek felületein is megjelenhet. A tárgyak a fenntarthatóság jegyében készülnek, környezetbarát technológiákkal.

Természetes anyagok-Bambusz

Az újrahasznosított fa és fém mellett fontos szerepet kapnak a természetes szálak, mint a kukorica, a tengerifű vagy a bambusz. Az eredmény igazi pihentető tér, ahol gyakran felbukkan még a szürkéskékkel, zölddel tört fehér és az egészen halvány homokszín.

Japán hatás

A nyugati országokat erősen inspirálja Japán sajátos, letisztult formavilágával, anyaghasználatával. A bambusz és a tengerifű mellett meg kell említeni a rattan, a rétegelt lemez, a juta, a szizál, a kender, az égetett fa és a terrakotta visszatérését. Paneleken tűnnek fel, utóbbit gyártják égetett fából is, ahogy bizonyos parkettatípusokat. A terrakotta új szerepkört kap. A kaspókon, burkolatokon túl készülhet belőle fali panel, ülőke, váza, asztalláb. Tovább erősödik a japandi stílus, amely a japán minimalizmust a skandináv szemléletmóddal egyesíti. A fő kapocs, hogy mindkettő a természethez fűződő harmonikus viszonyt állítja a középpontba. A hozzá tartozó paletta nyugodt, meleg, pasztell tónusokat mutat.

Bársony

Egye népszerűbb, világszerte hódít ez a különleges anyag, ami egyszerre kelti a luxus és a kényelem érzetét. Menta, sötétkék, narancs, pink, sárga, terrakotta vagy halványszürke színben tűnik fel a modern formavezetésű kárpitozott kanapékon vagy puha fali paneleken.

Az viszont igazán új, hogy nem csupán a klasszikus stílusú otthonokban kap fontos szerepet, hanem a merészen kortárs és eklektikus enteriőrökben is.

Minták kavalkádja

Évek óta divatos megoldás, és ez így marad idén is. Ám könnyű átesni a ló túloldalára, ezért óvatosan használjuk a mintákat a fürdő burkolatán, a konyha hátfalán, a tapétákon és a textileken. Ugyanakkor bátran keverhetjük a különböző állatszőr- és állatbőrmotívumokat, a virágos és geometrikus nyomatokat.Az új évben erős, elütő színek kerülnek egymás mellé a legnagyobb természetességgel, tehát szerepelhet együtt a piros és a lila, a kék és a zöld, szinte bármilyen párosítás vagy színhármas – most mindent szabad. Mintásak a padlószőnyegek, a tapéták, még a mennyezet is. Hódítanak az absztrakt alakzatok, az inspirációt a képzőművészet adja. Ütős színek, vad geometrikus formák, kézzel húzott vonalak, színes négyzetek akár egymás mellett is feltűnhetnek, e tekintetben is teljes a szabadság.

A természet vonzásában-bambusz dekoráció

Az utóbbi idők meghatározó kérdése, hogyan lehetne a klímaváltozást lelassítani a dizájntárgyakat gyártó könnyűipar fenntarthatóságának kiterjesztésével. A biofília egy új trend a lakberendezésben, melynek jegyében összhangba kerül az emberi tervezés és a természetesség. Hívei nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy semmi ne tűnjön iparilag előállított szériaterméknek, sőt inkább minden legyen kézműves munka. Ez az irányvonal azokhoz áll közel, akik a természeti környezet organikus elemeit felvonultató otthonra vágynak. Tulajdonképpen az a cél, hogy ha csak részben is, de visszatérjünk a gyökerekhez. Egy ilyen stílusú enteriőrbe sok fából készült bútor, kőpult vagy -asztal kerül, a textilek is természetes len-, kender-, juta-, szizálszálakból szőttek, de ez persze nem zárja ki, hogy high-tech háttér bújjon meg mögötte.

.

Tömeg 0,2 kg
Méretek 30 × 24 × 0,5 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bambusz dekor LEAF fekete-natúr 30 x 24 cm” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart