Sale!

Óriási Indonéz fali dekoráció BALI White XXL 80 x 115 cm

27 300 Ft bruttó ár

A tipikus balinéz Jingga Allang, fehér színű részletekkel, -ahol a natúr színű alang fű bohém megjelenést kölcsönöz bármely helyiség falain.  Különleges kiegészítője az egyedi lakásoknak. A Jingga Allang fali dekoráció többféle méretben is elérhető a webshopban. Egy kedvenc, amit nem akarsz soha levenni a falról.

Óriási Indonéz fali dekoráció BALI White XXL – Magasság: 80 cm. Szélesség: 115 cm. A gyűrű átmérője: 26 cm. Anyag: Allang fű és pamut.

Elfogyott

Óriási Indonéz fali dekoráció BALI White XXL 80 x 115 cm

Mi is az az alang?

Impereta cylindrica ‘Red Baron’ (Alangfű): Ázsia, Afrika és Amerika egyes országaiban veszélyesen terjedő, invazív gyomnövényként számon tartott faj, nálunk dekoratív évelőként ismert. A ‘Red Baron’ fajta tavasszal a föld alatti gyöktörzseiből hajt ki, a nyár folyamán 40-50 cm magasságra nő meg, levelei fokozatosan vörösre színeződnek. E díszfajta nem terjed agresszívan. Egyszerűen nevelhető, és feltűnő színhatása miatt nagyszerűen kombinálható más növényekkel.

Természetes anyagok használata-Óriási Indonéz fali dekoráció BALI White XXL 80 x 115 cm

A fa önmagában nem elég. Sőt, ha túl sok van belőle, az sem jó. A természet, mint inspiráció más anyagokban és formákban is ott van. Levelek, termések, ágak, bőr, kerámia az asztalon, gyapjú takaró az ágyra és kanapéra, állatbőrök padlóra, székekre, padokra, fotelekbe, hasított bőr kanapé…sokáig lehetne folytatni még.

 

Kövessen a Facebook:
https://www.facebook.com/otthonodkincsei.hu

Ha a termékkel kapcsolatban kérdése van, a Kapcsolat oldalon található elérhetőségeken nagyon gyorsan válaszolunk

 

Tömeg 2 kg
Méretek 75 × 75 × 8 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Óriási Indonéz fali dekoráció BALI White XXL 80 x 115 cm” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart