Sale!

Ovális prémium juta szőnyeg 170 x 240 cm MOCHA

Original price was: 49 500 Ft.Current price is: 44 800 Ft.

Szeressen bele a MOCHA szőnyegbe a Casatera kézzel szőtt, természetes prémium juta szőnyegébe. Ovális formátuma nagyon praktikus és eredeti. Lekerekített éleivel lehetővé teszi, hogy hosszában foglaljon helyet anélkül, hogy túl sok helyet foglalna. Ideális modell étkezőasztal alá vagy egy nagy kanapé elé.

Ugyanebben a kézzel szőtt natúr jutából készült kollekcióban felfedezheti a teljes kerek formát 2 méretben 200 x 200 cm és 120 x 120 cm nagyságban, melyek egymással remekül összeilleszthetőek.

Ovális prémium juta szőnyeg MOCHA mérete: 170 x 240 cm

Elfogyott

Ovális prémium juta szőnyeg 170 x 240 cm MOCHA

Ez az óriás szőnyegünk nagyon tartós és természetes szépségű, mivel kézzel szövik a juta növény rostban gazdag szárából készített fonalból. Ezeknek a daraboknak a természetes megjelenése a fonal színeiben is tükröződik, amelyek kissé eltérhetnek. Tartsa a szőnyegét hosszú ideig frissen és tisztán, rendszeresen porszívózva és forgatva, nehogy kifakuljon. Baleset esetén enyhén nedves ruhával távolítsa el a foltokat.

A juta egy természetes anyag, amely érzékeny az UV-fényre, különösen akkor, ha színezve is van. Ez azt jelenti, hogy ha a szőnyegek közvetlen napfény hatásának vannak kitéve, a színei nagyon hamar kifakulnak.

A juta szőnyegek érzékenyek a nedvességre, ezért csak beltéren vagy szabadban, tető alatt szabad használniHosszú, puha, fényes növényi rost, mely durva, erős fonalakká sodorható. A juta szőnyeg érzékeny a nedvességre, nagyon tartósak, és jobb hangszigetelő képességgel rendelkeznek, mint a mesterséges alapanyagból előállított szőnyegek. A juta szőnyeg fő jellemzője, hogy organikus és mivel  természetes anyagból készülnek általában újrahasznosíthatók.

Természetes juta – Ovális prémium juta szőnyeg 170 x 240 cm MOCHA

Hosszú, puha, fényes növényi rost, mely durva, erős fonalakká sodorható. A juta szőnyeg érzékeny a nedvességre, nagyon tartósak, és jobb hangszigetelő képességgel rendelkeznek, mint a mesterséges alapanyagból előállított szőnyegek. A juta szőnyeg fő jellemzője, hogy organikus és mivel  természetes anyagból készülnek általában újrahasznosíthatók.

Kövessen a Facebook:
https://www.facebook.com/otthonodkincsei.hu

Ha a termékkel kapcsolatban kérdése van, a Kapcsolat oldalon található elérhetőségeken nagyon gyorsan válaszolunk.

Ovális prémium juta szőnyeg 170 x 240 cm MOCHA

Tömeg 12 kg
Méretek 170 × 230 × 3 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ovális prémium juta szőnyeg 170 x 240 cm MOCHA” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart