Sale!
, , ,

Banánlevél fali dekoráció MUNUDO 40 x 40 cm

Original price was: 22 900 Ft.Current price is: 19 500 Ft.

Fali dekoráció – 2 darabból álló készlet , melyet nagyon-nagyon messze egy másik ember szőtt szívvel-lélekkel. Ebben rejlik a különlegessége.

Vidd be otthonodba a napsütést ezekkel a szórakoztató dísztálakkal. A Munudo falidísz kézzel készül Bangladesben.

Ma a természetes anyagokkal, és nude színekkel kombináló, letisztult etno stílus a legnépszerűbb, melyen belül megjelennek a fonott székek, asztalok, a különféle szőtt, fonott és sodort fali dekorációk, illetve a tőlünk idegen népek, vallások szimbólumai, és mintái, illetve általánosabb geometrikus minták is. Ilyen a Munudo rattan falidísz is.

Banánlevél fali dekoráció:

– 30 (S) és 40 (M) cm átmérőjű robusztus, fenntartható gazdaságból – banánrostból készült, gyönyörű mintázatú pamutzsinórokkal díszített fali dekoráció.
– Használható boho fali kosárként vagy dekoratív tálként az asztalon.
– Műanyagmentes,100%-ban kézzel készített.
A fehér pamutfonallal készült hímzett geometrikus minta különösen szép szemet gyönyörködtetővé teszi . A hátoldalán található akasztónak köszönhetően könnyen rögzíthető otthona bármelyik falára – csak egy szögre vagy kampóra van szüksége.

Fali dekorációnk dekoratív tálként is használható.

 

 

 

Availability: 2 készleten

Banánlevél fali dekoráció MUNUDO 40 x 40 cm

Dekoráció, melyet nagyon-nagyon messze egy másik ember szőtt szívvel-lélekkel. Ebben rejlik a különlegessége. A banánlevél dekoráció MUNUDO 60 cm. fekete-natúr  falidísz kézzel készül Bangladesben. Vidd be otthonodba a napsütést ezekkel a szórakoztató óriási dísztálakkal.

Ma a természetes anyagokkal, és nude színekkel kombináló, letisztult etno stílus a legnépszerűbb, melyen belül megjelennek a fonott székek, asztalok, a különféle szőtt, fonott és sodort fali dekorációk, illetve a tőlünk idegen népek, vallások szimbólumai, és mintái, illetve általánosabb geometrikus minták is. Ilyen a Munudo dekoráció is.

Banánlevél fali dekoráció – Dekoráció etno

Persze ezeket az az etno nem áthozza ezekből a kultúrákból az otthonokat: inkább csak inspirálódunk a különféle egzotikumok láttán, majd saját otthonunkban is elhelyezünk kisebb-nagyobb felületeken olyan elemeket, melyeket ezekből kiemelünk. Sok esetben keverjük is modern megoldásokkal, más lakberendezési trendekkel a stílusokat. Az etno stílus tehát a természeti népek lakberendezési stílusát modern formába öntő lakberendezési stílusirányzat.Etnonak számít a tarkabarka boho otthon is, míg van egy végtelenül letisztult verziója az etnonak, melyben a boho elemek a monokrómmal keverednek. Ez esetben kizárólag fekete-fehér darabokkal játanak a lakberendezők. Kifejezetten ázsiai etno lakberendezésnek minősül a kínai és a japán írásjeleket, és dekorációkat, paravánokat, fabútorokat és selymeket felvonultató stílus is.

Banánlevél fali dekoráció – Keleti stílus

Ha a dzsungeles helyett inkább a marokkói boho stílus irányába szeretnénk eltolódni, akkor a nude bázist stílusosan ki tudjuk egészíteni rozsdaszínű tárgyakkal, esetleg ha egy kis csillogásra is nyitottak vagyunk akkor óarany, vagy réz kiegészítőkkel is kombinálhatunk a helyiségekben. Sötétebb barna, esetleg bőr tárgyak is jól kiegészítik a meleg árnyalatú boho otthont! Jó választás lehet a textíliák esetében a terrakotta. A narancs különböző árnyalatai is mind szóba jöhetnek, illetve azoknak, akik a pirosat is szeretik, a rozsdabarna egészen vérvörös verziói is tetszeni fognak egy etno szobabelsőben, a különféle textíliákon, apróbb kiegészítőkön, mint amilyenek a kosarakra készített bojtok, vagy a fali dekorációkba beleszőtt egy-egy színes szál.

Banánlevél fali dekoráció – Nude bázis

Ha a most trendi etno stílust követjük, akkor a szobabelsőnk nude árnyalatokban fog úszkálni. A színskála a melegebb barnás árnyalatoktól az egészen halvány piszkos fehérig fog terjedni. A közkedvelten használt anyagok közt szerepel a rattan, a vesszőfonással készült tárgyak, a nád, bambusz a gyapjú, a len. Ha az etno helyett inkább a dzsungeles oldalra szeretnénk elbillenteni a mérleg serpenyőjét, akkor a nude színeket feldobhatjuk kékes-szürkével, melyet akár falszínként is használhatunk! Jól mutatnak a levélminták is, és a hidegebb zöld színek a lakástextíliákon.

Banánlevél fali dekoráció – Banánrost

Fali kosaraink növényi rostokból készülnek. Ezért illatuk és tapintásuk csodálatosan természetes. A banánrost a mezőgazdasági banánnövények réteges szárából származó rost. Az intenzív barna szín természetes módon jön létre, amikor a rostokat körülbelül egy hétig a napon szárítják. Az egyes csíkokat ezután a jellegzetes 6 mm vastagságú szálakká sodorják. Ehhez az anyaghoz csak öreg, haldokló banánnövényeket használnak fel. Ezáltal ezek a hasznos növények egy második életet kapnak ezekben a gyönyörű tálakban.

Banánlevél fali dekoráció MUNUDO 40 x 40 cm

Kövessen a Facebook:
https://www.facebook.com/otthonodkincsei.hu

Ha a termékkel kapcsolatban kérdése van, a Kapcsolat oldalon található elérhetőségeken nagyon gyorsan válaszolunk.

 

 

Tömeg 1,5 kg
Méretek 45 × 45 × 30 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Banánlevél fali dekoráció MUNUDO 40 x 40 cm” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…

Shopping Cart